Smyye0303 kızlar hamileyken işkembe yiyen varmı bizde işkembe corbasi yapılırda yemek istiyorum ya 11 haftalık hamileyim şuan zararı olurmu ya😂
Ireeeeem Smyye0303 evde temiz bir şekilde yapıldığına eminseniz hiçbir sakınca yok dışarda içme demişti doktorum. Dışarda paça içiyorum işkembeyi evde iyice temizleyip iyice pişirerek yapıyoruz :))
Smyye0303 Yazmelegi_ ilk gebeligimde yedim ama bilmiyordum bide kaç haftalikti hatırlamıyorum şuan dikkat edesim geldi bu hamilelikte 😅
Smyye0303 1122esraesila Özellikle hamilelik döneminde işkembe çorbasını tüketmek oldukça faydalıdır.diyo Google amca 😅😂pastırma çiğ ya belki ondandir sosis sucuk falan çiğ yenmesin diye
Yazmelegi_ Smyye0303 olmaz mumbar yedim şırdan yedim işkembe çorbası içtim kelle paça içtim 😁😁 ama bunlar sakatat diye yasak diyor herkes
Smyye0303 Yazmelegi_ kız Allah seni yaaa kendiniz yaptıysanız ye tabide dışardan yemek sakıncalı olur şimdi temizlik önemli canim mumbar sirdan için yemeyin diyordq iskembeye demiyo ne saçmalik😂😂
Yazmelegi_ Smyye0303 şırdan hariç hepsini kendim yaptım yedim,valla herkes farklı bisey diyor google bile farklı şeyler diyor 😁
Smyye0303 Ireeeeem annem kendi temizligini yapiyo kurban iskembesi eminim yani yoksa yemem başka yerden😁
Smyye0303 Rmysarft yok kuzum evde annemin yaptığı çorba tek bı poset kalmış işkembe çorba edecek ondan yiyeyim diyordum 😅