_mooom 12.haftadayım doktorum bi sorun yok bebek iyi dedi ama 2 gündür koyu kahverengi leke siyaha dönük endişeleniyorum benimle aynı durumu yaşamış olan var mı acaba ?
anneoluyoruuumm16 _mooom 16. Haftada kanama olarak başlayıp kahveye döndü. Lekelenme olarak bitti. 18 haftaligim arada sürekli kahevrrengi leke ve kanama oluyor. Bebek iyi düşük riski yok diyorlar. 5 farklı doktora gittim. Artık gitmiyorum biraz dinlenince iyi geliyor canım
esra1791 _mooom ben yaşadım kesenin içinde kan vardı kahverengi leke şeklinde attım o kanı o süteçtede progestan kullandm dr tavsiyesi ile
_mooom Pinklove yazdı kullanıyorum ama henüz geçmedi bebek ultrasonda çok iyi görünüyordu doktor bu normal bi lekelenme dediyse de işte yine de endişe ediyorum
_mooom anneoluyoruuumm16 bana da düşük riski denmedi bebek iyi dendi ay inşAllah sağlıkla kucaklarımızı alırız evlatlarımızı 🌹
Papatya_kokuyo5 _mooom korkma canım Protestan her ihtimalle karşı kullan biriken kirli kanı bebek baskı uygulayarak dışarı atıyor olabılır sonuçta 3 aydır adet olmuyorsun
_mooom Papatya_kokuyo5 evet düşününce öyle ama işte bunu herkes yaşamadığı için endişe ediyorum. Sürekli yatmak istiyorum siz de öyle mi yaptınız
Papatya_kokuyo5 _mooom evet canım bende 4 ay boyunca sureklı dinlendim öyle ayak işlerine tek kalktm sonuçta bir can taşıyoruz dikkat etmek her zaman iyidir bi kaç ay sabret uzan dinlen ayaklarını dikle
Masal-10 _mooom Rahimde kanama alanınız mı var acaba ? Progrstan yazar hekim ama doktor görmediyse başka bir durum olabilir benimde öyleydi kanama alanım varmış progrstan verdi ve çok şükür geçti canım
Kalbimmmmm Masal-10 kanama alanınız ne kadar sürede geçti beni bi ay oldu ve hala kanama alanım var çok kanaöa geçirdim hala daha lekelenmem devam ediyor ve 17.haftamdayım
Masal-10 Kalbimmmmm 2 Ay sürdü günde 3 kere progestan kullandım işi filan bırakıp yattım canım dikkat ettim öyle söyledi doktor şükür işe yaradı
Bebegim_38 _mooom benim baştan beri hep o şekilde geçti bir ara psikolojim bozulmuştu artık çok üzülüyordum sonra alıştım, bana da risk yok dediler çok şükür nedense bazı hamileliklerde oluyor. Çalışırken daha yoğundu, dinlenmek iyi geliyor.