bubuiledudu Tüp bebeğe başladım Allahın izniyle. Pgt yapılacak embriyolara taze transfer olmuyor değil mi sormayı unuttum doktora.
tazeanne___ bubuiledudu evet olmuyor çünkü bildiğim kadarıyla pgt işlemi yapıldıktan sonra bir15 gün kadar sonuç bekleniyor o süre zarfında da embriyolar donduruluyor. Gelen sonuca göre transfer oluyorsunuz ☺️
Elifaco bubuiledudu bende pgt yaptırdım suan 19 haftalık hamıleyim sonucun çıkması 2 hafta 3 haftayı bulmuştu 3 embriyo dan 1 tanesı saglıklı gelmıstı o koyulmuştu tutmuştu ama dondurulmuş oluyor inşallah sızın evladınız da size sımsıkı tutulur sonucunuz çıktı mı yurtdışına mı gonderdınız sizde
tazeanne___ bubuiledudu rica ederim aynen öyle ♥️ Rabbim emeklerinizin karşılığını versin,kucağınızı boş bırakmasın inşallah 🙏🏻 Hayırlı,sağlıklı,sıhhatli bir evlat nasip etsin 🙏🏻♥️
Elifaco bubuiledudu inşallah o güzel aşamalara da gelirsiniz Allah’ın izniyle 🤲🏼benim de 4. Tüp bebek denemem de oldu sizde de dengeli translokasyon mu vardı bugün o kadar çok şey okudum ki hatırlayamadım kusura bakmayın
bubuiledudu Elifaco o ne demek bilmiyorum ki bizde erkek faktörü var. Ne yaptıysak artmıyor sayı aslında 2 kere hamile.kalmistim ama kaybettim sonra da olmadı hep düştü
Elifaco bubuiledudu translokasyon dedıgım kromozom rahatlisızlıgı benım esımde o var 4. Ve 20. Kromozomun parçaları bırbırı ile yer degıstırıyor bızımde pgt yapılmadan embrıoya bakılmadan transfer edılemıyordu yoksa çok ağır rahatsızlığı olacaktı 1 tane bana hastalığımız bılınmeden koyuldu bakılmadan hiç bulmuyorduk çünkü tutmadı demek ki saglıksızdı vücut onu attı
bubuiledudu Elifaco anladım canım bizde genetik testler temiz çıktı çok şükür ama iki kaybım var diye pgt yapacagiz
Yasemincee26 Elifaco benim eşimde de sperm DNA hasarı var. Bzide tüp bebek yaptırcaz mikroçipli deneyecegiz ama pgt nedir aynı şeyden mi bahs ediyoruz
Deletedmom_85 bubuiledudu hayırlı, güzel sonuçlar alın inşallah çok dua edin teslimiyetin Allaha olsun😇
bubuiledudu Deletedmom_85 amin canım çok dua ediyorum bunca acıya sonucu güzel olsun diyorum Allahın izniyle