derya_16 Kızlar 18 haftalık olduk. 20 den sonra detaylı çektireceğim. İltaç hanıma gidiyorum fsm de kliniği var, eşi çekiyormuş detaylıyı. Zamlardan sonra 2000₺ olacakmış galiba fiyat. Siz nerede çektirdiniz, fiyatlar neydi? Bilgi sahibi olmak istedim
neanladinyurdagull derya_16 eğitim araştırma hastanesine gideceğim bende detaylı için 20. Haftam doldu şahsen özellerin ücretleri çok fazla
Ciceka1 derya_16 iltaç hanımdan memnunmusunuz bende ona gidicem cumartesi bundan sonrada ona gitmeyi düşünüyorum eside perinatoloji uzmaniymis ikisi birlikte mi bakiyor ?
Dnmzzeda semadrd Hangi hekime gittiniz orda ve vajinal bakılıyor mu sadece karın mı birde eş giriyor mu
derya_16 Aecer Memnun kaldın mı peki canım. Ben zaten eşine gidiyorum çok memnunum ama fiyatlar da önemli tabi. Herşey çok pahalı oldu maalesef
Aecer derya_16 kaldım ya genel olarak her şeyine baktı 20-30 dk sürdü sanırım. Bir sürü fotoğrafın mailini attı raporlarla birlikte bir sorun yoktu yani.
PapatyaAsk Devlet hastaneleri yapiyormu acaba bilginiz varmi yada bursada oturup normal hastanede yaptıran varmidir varsa yazarsanız sevinirim
Damla2547 Tomokay da çektirdim 1200 du galiba 3 ay falan oluyor galiba çok ilgililer renkli ultrasonda yüzümüz görünsün diye çok uğraştı doktorum ve sonunda başardı internetten yorumlarada bakabilirsiniz
derya_16 Ciceka1 evet çok memnunum. Benim kızımda dr um başkaydı. Tesadüfen araştırdım ve gittim ama güzel gidiyor. Çok detaylı inceliyor, her sorumu cevaplıyor. Mesajlarıma hemen döner. Şimdilik iyi gidiyor çok şükür
Feslo Normalde Medikabil’e gidiyorum kontrollere bugün 2400 tl dediler detaylı için çok yüksek buldum istemedim. Ahmet Yılmaz’dan randevu aldım. 1500 tl fiyat.
semadrd Dnmzzeda Elif hanımdı hayır karnımdan baktılar benim detaylıya vajinal bakılmaz ki eşimde girdi canım
Dnmzzeda semadrd Aaa güzel o zaman eş de giriyorsa ☺️☺️ 30-45 dakika arası sürüyormuş biz anneler sıkılmayız hiç bebeğimizi uzun uzun izlerken 😇😇🥰🥰
Dnmzzeda semadrd Nasıl iyi miydi hekim , birde inceldikçe anlatıyor mu yoksa rapor şeklinde mi görüyorum sonucu