Aslan10 199887 ibb de var Bağcılar Belediyesi ayrı ibb ayrı paket veriyor ama bi tanesine başvuru yapılıyor galiba ben ibb ye yaptım. Çoğu şehirlede var Ankara da duymuştum belediyenizin numarasını internetten bakabilirsiniz arayın bilgi verirler.
Duygu_23456 199887 benim haberim yokken kaynanam çocuğun hastane kagidinj eşimden isteyip alıp gitmiş vermişler her şeyde var içinde ha
sevcanbyhtn 199887 kocaelinde yasiyorum burda var 28. Haftada veriliyor bana getirdiler. Basvuruyu google’ye kocaeli bebegim hosgeldin basvuru yazmistim o formu doldurmustum
efelinamoms 199887 altındağda oturuyorsanız bebek doğduktan sonra internet adresine altındağ hoşgeldin bebek yazın çıkan sitede istenilen bilgileri doldurun 1 hafta 10 gun icerisinde 10lu hastane takimi geliyor birde canta o kadar ben aldim 2022de
Kayaozge Aslan10 Merhabalar ben hamileyken kaç kere aradım ama vermediklerini söylediler size veriyoruz mu dediler. Bir de bebeğim doğdu üç aylık oldu şimdi arasam verirler mi
Aslan10 alparslangur belediyeden belediyeye değişir bizim ki gebeyken alınıyor doğumdan önce olması lazım dediler 8 haftalık falandım başvuru yaptık hala sonuç gelemdi
Aslan10 Kayaozge belediye farkı olabilir Bağcılar Belediyesi doğduktan sonra veriyormuş ibb doğmadan önce veriyoruz dedi kayıt açtı. Onu arayıp sorun bi hem bulunduğunuz belediye hem büyük şehiri arayabilirsiniz
Aslan10 Happyymother çoğu veriyor ibb de veriyor ayrıca ama bi tanesine başvuru yapılıyor bildiğim sadece diğerine yaparsan kabul olmuyor
EsmerHamarat Oldugun belediyinin adin internetde yaz numara cikiyor orayi ara.yada direk o belediyin ismini yaz bebek hosgeldin paketi yaz form cikiyor onu doldur