Caglali Kan verdim negatif (1,20) 1 gün kan geldi o da pembe pembe geldi bir pedi doldurmadi Gebelik testi silik çizgi ile ikinci çizgi çıkmıştı. Değer yükselir mi?
Aslan10 Caglali regliye ne kadar var kan geldikten sonra hemen mi verdiniz yükselmesi yerleşmeden 1 2 gün sonra oluyor biraz bekleyin regli gecince verin tahlil
Caglali Aslan10 regl günümde 1 gün geçtikme olduktan ertesi günü kan geldi o da pembe şekilde bir ped bile dolmadı ve sadece 1 gün sürdü yani, şuan kahverengi akıntı geliyor Bugün verdim kanı @Gzd11gzd @Aslan10
Aslan10 Caglali kan geleli kaç gün oluyor 1 gün olduysa henüz yükselme iş olabilir bekleyin yine kanama olmazsa kan verirsiniz 2 3 gün içinde test yapın evde bi
Caglali Caglali ayın 8 de adet olmam gerekirdi olmadim, ayın 9 da geldi bir ped doldurmadi iki parmak uzunlukta ve genişlikte doldurmuş ve pembeye yakın yani pıhtı yok, su gibi İkinci gün çok az gelmiş oda rahimde kalan kan sanki Bugünde kahverengi gelmiş
Waveyla01 Caglali canm benimde ayın 8i regl günümdü. 7snde bir ped doldurmayacak kadar kahverengi leke geldi. Adet olacağım gün gun içerisinde sadece bi kere damla kadar kahve lekelenme. 9nda sadece bi damla belli belirsiz pembe leke. 10-11-12 günlerinde hic gelen giden olmadı. Bugun bi kasık agrim oldu ve geçti. Hic test yapmadım hala bekliyorum. Hemen hemen ayni durumdayız hakkımızda hayırlısı olsun canm
Caglali Waveyla01 amin inşallah inşallah ya benim tarif ettiğim gibi geldi adet kanaması da bir gün sürmez bence ya 😂🫣