Sweety11 o ebe sen eğitimemi gittin ?dedi
evet dedim .
hiç bişey ordaki gibi olmuycak işte böyle acı cekiceksin. Kitapda yazana benzemez bişey böyle yasayacaksın işte . Sen doğuramazsın gel sezeryana alalım seni .
Sezeryan olmaya gelen gebeler vardı bak onlarda doğum yapıcak sen gibi ses cıkarmıyorlar dedi.
Zaten gider gitmez suniyi dayadı geldi gitti parmakladı yalvarıyodum yapma artık diye .
Bunları neden yaptı peki ?
Korona virüsin yeni cıktıgı zamanlar herkes korku içindeydi hatırlarsanız doğumhaneye girdiğimde bilgisayardan anlarmısın dedi . Hayır , ama eşim anlar dedim . Eşimi soktu doğumhaneye orada pc yi yaptrdı o esnada bebeklern ve annelern koluna takılan etiketler varya onu çıplak elle elliyordu eşimde eldiven ile dokunsanız daha iyi değilmi böyle bi süreçteyken dedi . Ebe de biz senin karının nerelerini ellicez daha dedi istemiyorsan evde doğurtsaydın dedi . Eşimde ben bu kadar parayı buraya boşa bayılmadım sizin bu dönemde dikkat etmeniz gerekir dedi ve doğumhaneden cıktı . Kaldıkmı biz başbaşa sağa dokunsam siz tititssizniz elleme oraları kapıdan tutma kaparsın mikrop ya tuvalate gitsem cıkkkk diye kapıya dayanmalar . Dayadı sonra suniyi geldi gitti laf etti sabah 6.00 da cıkmıstı bitmişti mesaisi şükrtemiştim…