Dilansmr21 Kızlar sabahtan bari karnımın sağ tarafında bir sertlik var ağırıyor ve yürüyüp eğildikçe bir şey batıyormuş gibi oluyor sadece sırt üstü uzanınca batma hissi gidiyor daha önce böyle bir durum yaşayan var mı lütfen cevap verir misiniz
Derininannesiii Dilansmr21 ben gebeliğimde yaşamıştım önce batmayla başlamıştı sonra oturamaz yatamaz hale gelmiştim karaciğer enzimleri yüksekmiş benim sizde dikkat edin lütfen 🙏🏻
Dilansmr21 Derininannesiii bende hamileyim 20+5 haftalık oldum daha önce hiç böyle olmamıştı korktum biraz
Derininannesiii Dilansmr21 mutlaka doktorunuza söyleyin kan tahlili verin beni. Kan tahlili verdiğimde aşırı yükselmişti çünkü
Hbb50 Nurcihannan hemen git nst ye gir baksınlar Bende ayni oldum sancı yüksek çıktı bebek iyi ama sancı yüksek korkma ama git önlemini al bence erken doğum en az 35 dio doktorlar bebegin cigeri o hafta olusuyomus
Derininannesiii Zehranurr_ hayır benim haftam 34 tü değerlerim aşırı yüksekti başka sıkıntılar da olduğu için acil sezaryen olmak zorunda kaldım
Nurcihannan Hbb50 ınternette doğuma hazırlık kasılmaları kramplar bu haftalarda normal yazıyor. Hastane yakın değil o yüzden kontrolü bekliyorum