bayangoger Gerçekten inanılmaz sinir oldum. Medipol Mega Hastanesinde doğum yapacağım. Fotoğraf çekimi yaptırmak istiyorum. Zaten dışardan fotoğrafçı getirmek yasak. İlla onların anlaşmalı olduğu fotoğrafçıyla çekim yapmak zorundasın. Neyse dedim. Fotoğrafçıya ulaşmam 3 günümü aldı. Ne whatsaaptan dönüyor ne instagram nede telefon. Neyse ulaştım. Demezmi 3000₺ 🙄 sordum özel videomu yapıyorsunuz yoksa poz sayısımı fazla yoksa albüm mü veriyorsunuz. Hayır sadece çekimmiş. İnstagramdan çektikleri resimlere baktım sanırsın hesap makinasıyla çekilmiş. İnsanın en özel anı böyle suistimal etmeleri hiç hoş değil. Ayrıca bunu atladım. Hastanenin anlaşmalı olduğu başka bir fotoğrafçı vardı. Onunla konuşmuştum tahmini 10 gün önce. 1500₺ anlaşmıştım. Kaporada vermiştim. Sonra sözleşmesi bittiği için kaporamı iade edip iptal etti. Yani nasıl olsa el mahkum mecbur çekim yaptırmak isteyen gelecek diye bir mantıkla ilerliyorlar ama 10 tanede doğursam sırf bu insanların özel anından faydalanıp suistimal ediyorlar diye yaptırmayacağım. 3000₺ verecek gücümün olmadığından değil sırf bu suistimalcilere vermemek için yaptırmayacağım.
birannis_ bayangoger yani şahsen 3 bin TL ye bende yaptırmam aşırı uçuk bir fiyat bende geçen gün Instagramdan hastanemin fotoğrafcisina ulaştım konustuk anlaştık 1000 TL içersinde 250 adet fotoğraf ve video olacak yani 3 bin çok abartı bir rakam geldi banada yüksek bir fiyat verselerdi kendimiz cekecektik
Tuubaoz bayangoger evet saçma aşırı saçma ama siz zaten megada yapacaksiniz yüklü bir miktar odeyeceksiniz ya rest cekin kendi fotografcinizi getirin yada okadar vermisken 3 bin daha verin gitsin yada orda dogurmaya mecbur degilseniz hastanenizi değiştirin
bayangoger Tuubaoz sigortam karşılıyor. Ücret ödemeyeceğim. Doktorum çok iyi sıef doktorum için orda doğuruyorum. Yoksa hastane değil önceliğim.
bayangoger birannis_ oda çekimi değilde ameliyathane çekimi için istiyorum en çok. Ama 3000₺ asla vermem kimse parayı sokaktan toplamıyor. Hayır albüm video dahil olsa bile çok. Nasıl olsa mecbur çekim için gelecek diye fiyatı bu kadar yüksek tutmak ahlaksızlık.
birannis_ bayangoger kesinlikle çok yüksek katılıyorum size aynı fiyatı bende alsam imkansız yani fuzuli masraf olarak görürüm
baybarsmom Sırf fotoğrafcı için hastane değiştirilmez zaten doğru. Sık sık doktor değiştirmekte iyi değil. En basından sizi takip edenle sonradan gittiğiniz ne kadar size hakim olabilir. Bende bahcelievlere gidiyorum orasıda tek el. Video albüm derken 3500 4000 i buluyor. Dısardan da kabul etmiyor. Bende çektirip çektirmemekte kararsızım gerçekten. Fotoğrafları da aşırı kötü bence yani biraz editleyebilirler ama ugrasmıyorlar çekip veriyorlar özensiz
Sirinclk Merhaba ben de aynı hastanede doğum düşünüyorum, fotoğrafçının instagramı nedir acaba, paylaşabilir misiniz ?