Busece06
Benim suni sancı ile başladı hikayem çünkü açıklık yok sancı yok doğum başlamadı bir türlü ve 40+6 idim. Suni hiç bir fayda etmeyince açıklıkta ilerlemeyince ameliyata döndü ama iyiki döndü, önce gelip sondayi taktılar ben biraz hassas olduğum için yaktı birde enfeksiyonum vardı zaten, ondan da yandı. Sonra ameliyathaneye götürdüler sedye ile, belden iğne vurdular aaaasla acımıyor sadece ufak sızı hissediyorsun. Ve o an kendini kasmaman gerekiyor. Sonra soruyorlar ayaklarını hissediyor musun vs diye, seninle sohbet ediyorlar doğum gerçekleşene kadar tabi bunu herkes yapmayada bilir. 2 dk bile sürmüyor bebeği çıkarmaları shshhs ben şok oldum o an oha çıktı mı falan dedim 😂 sonra dikiyorlar, bu işlem kilona be bedenine bağlı olarak sürebilir ama kisalada bilir ve ardından odaya alıyorlar. Önce hafif üşüyorsun ama 10-15 dk sürüyor sonra yine bedene bağlı olarak uyuşman geçiyor ağrı hissetmeye başlıyorsun bu anda kendini kasma hemen ayağa kalkma isteğinde bulunma zaten 5-6 saat yasak ama yinede uyariyorlar.
Birde Şöyle ki dokunmalari falan hissediyorsun ama aasla acı hissetmiyorsun gidiklaniyorsun hafif ama tatlı dokunuşlar yani 😂