Karpuzcuk2 Estağfurullah ne kusuru elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, sizi çok iyi anlıyorum bende geçtim o yollardan. Şöyle söyleyeyim annelik zor ise prematüre anneliği daha zor. Taburcu olduktan sonra başlıyor asıl bizim işimiz. Beslenmesi , temizliği, kontrolleri hepsi size bakıyor. Ben ilk başlarda destek aldım annemi çağırdım o ev işleri ile ilgilendi ben bebeğimle. Eve ve birbirimize uyum sürecinde mutlaka siz de destek alın. Misafir kalbuk etmedim hala da etmiyorum sadece yakın çevrem gelebiliyor oda benim ihtiyacım olduğunda. En önemlisi beslenme , hijyen. Beslenmesini aksatmadan devam ettirmek gerekiyor uyuyor ağlamıyor diye öğün atlatamayz çünkü kilo alamazlar. Zaten beslenirken çok efor sarfediyorlar. Beslenme banyo eğitimini hastanede size verecekler hiç korkmayın. Bebeğim eve geldiğinde 2 kg dı eşim kucağına alamıyordu ama ben hem beslemek hem yıkamak zorundaydım zamanla alıştım oda kilo aldıkça beslenmesi kolay olmaya başladı vs vs böyle işte 🙂 Kendinizi şartlandırmayn bebekleriniz size herşeyi öğretecek zamanla.