Deletedmom_79 Medical Park Maltepeye gidiyorum ama şubesi farketmez her hangi bir şubesinde sezaryen olan var mı hastanenin olanağını merak ettim dikiş malzemeleri falan kalitesi ferkediyormuş ya, memnun kaldınız mı hastaneden?
EsRa587 Deletedmom_79 2019 yılında Bursa Medikal Park ta doğum yaptım hem doktorum hem çalışanlar çok memnundum ilgililer her konuda hatta doğum sonrası bana olsun bebeğime olsun muayeneler emzirme eğitimi bilgilendirme herşey yapıldı. Doğum izim tabiki var ama hiç krem felan kullanmadım sadece ince bir çizgi halinde yeri belli hiç rahatsızlık veren bir görüntü yok ben memnunum hatta şuan 2. Bebeğime hamileyim 6 haftalık daha ve pazartesi tekrar Medical Park ta ilk muayenemi olucam kısmet olursa dogumumu da orda yapmayı planliyorum cnm
Orucu12 Deletedmom_79 ben 2018 de bahcelievlerde oldum şimdi 2. Olcak Allah nasip ederse oda aynı yerde aynı dr yapıştırma yapıldı çabuk toplatıyordu kendini şimdi nasıl olur bilmiyorum ama dikiş degil yapıştırma yapılıyor dikiş aldırma sorunu falan olmamıstı küçük bir çizgi şeklinde kısa iz olarak kaldı
Mrvsevde Gulsahcetnnn benim Nilüfer Hanım yine hamileyim oraya gidiyorum çok memnunum. Sezeryanımda çok güzel geçti benim anemim var doktorum ne olur ne olmaz diye kan bile tedarik etmişti güvenebilirsiniz
Deletedmom_79 Mrvsevde ben 9 bin ödedim ama eşimin çalıştığı kurumun hastaneyle anlaşması olduğu için baya indirimli oldu normal fiyatı bir ara 16 bin 500 dü ama temmuzda zam gelecekti ne kadar oldu bilmiyorum
Deletedmom_79 EsRa587 teşekkür ederim bsn de doğumumu yaptum 1 ay ömce Medical parkta ben de çok memnun kaldım ☺️☺️
Deletedmom_79 Orucu12 teşekkür ederim evet ben de yaptım artık doğumumu 1 ay oldu memnun kaldım ben de 😊
Ezgicilem Arkadaşlar ben de 7 şubatta Medicalpark Bahçelievler’de sezeryan olacağım ama spinal mi genel anestezi mi arasında kaldım. Spinalden biraz korkuyorum açıkçası.. sizler spinal mi oldunuz? Süreciniz nasıldı? Desteğinizi bekliyorum ☹️