Esraylmaz Bende 22. Haftadayım benimde aynı vücudum da bir darlanma nefes darlığı doğuma daha var nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum Haceren
Ervaduru Haceren benim de o haftada oyludi şimdi 25 haftadayım 2 hafta falan sürdü onu la beraber çarpıntım oldu aynı zamanda ama geçti hafif var belki geçicidir bende öyle düşünmüştüm haftam çok erken demiştim
Bsrozby Haceren benimde başlarda öyle oluyordu arada 35 haftalık olduk şimdi bir kaç gündür fena zorluyor nefes darlığı 🤦♀️🤦♀️ dik olarak bir yere yaslanınca biraz da nefes egzersiziyle biraz rahatlıyor sankii
Haceren Esraylmaz son aylar ne yapacağız arkadaşım hemşire diyaframını sıkıştırıyordur dedi klima açınca daha da artıyor nasıl geçer ki
Esraylmaz Allah yardımcımız olsun arkadaşım çok sıcaklara denk geldik oturamıyorum yatamıyorum valla Haceren
Ervaduru Haceren vallahi binan da oldu bende troid var onun etkisi var falan sandım enfeksiyon durumunda oyle de olabilir vücutta ki enfeksiyon ben fut kurusu kaynatıp içiyordum
Asel-2023 Bende troid var sonra çok az kansızlık eklendi Allah im olucem carpintidan doktorum kardiyoloji ye yönlendirdi bakalım orda ne dicekler ama hep aynı saatte sabah 11 de başlıyor 13 de bitiyor neyin nesi anlamadım daha 24 deyim