Nurscl06 acilden giris yaptim evet ben o gün nst dr sancim cikti ama 2 cm di acilmam eve yolladilar kanama olursa gel diye kanamam vardi acilden gittim 4 cm olana kadar yürüdüm disarda. Önce dogumhanr katina cikardilar orda ustumu vs degistirdim doktorlar geldi bakti ultrasonla falan sonra benden sorumlu ebe geldi sanci odasina gittik o sira esimi aradilar sanci odasina esim cikti dogumuda ayni odada yapiyorsun sanci odasi tek kisilik dogum basladiginda yatagi hemen catala ceviriyorlar. Esini yanindan cikartiyorlar o sira. Dogum bitince sanci odasina tekrar esin gelebiliyor benim hem annem hem esim geldi orda bebisi emziriyorsun sonra yatacagin odaya cikartiyorlar. Odalarin bazilari tek bazilari cift. Hic yakinin yoksa esinin kalmasina musade ediyorlarmis tek kisilik oda şans meselesi birde tanidiginiz varsa hastaneden o vasitaylada ayarlayabiliyorsunuz. Benim yanimdaki bayan o sekilde ayarladi tek kisilik odayi. Hastane temiz calisanlar ilgili. Sanci odasinda ebe geliyor seni ayaga kaldiriyor agri girince neler yapman gerektiginden falan bahsediyor. Ben cok memnun kaldim umarim sizde kalirsiniz saglikla dogurursunuz insallah.