Meleky Aşırı derecede kasık ağrım oğruyo iğne batması gibi saniye tuttum 11 saniye sonra geçiyor sürekli böyle oluyor sebebi ne olabilir
Sezenkarademir Meleky benimde oldu hatta ben öğrendikten Sonra 2 hafta daha çektim. Minnak bebiş yerleşmeye ve büyümeye çalıştığı için oluyormuş. Öyle dediler bana
Sekerportakali Meleky 16 haftalık hamileyim sürekli kaşık ağrım vardı kist çıktı bende ondan dolayı ağrı yapmış benim ki ama doktor korkulacak bişey Yok dedi son kontrolüm de Hatta epey küçülmüştü
Yasemindemirtas OzgeArn bebek yerlestigi için oluyo sanırım canım o haftalarda rahmin büyüyo. Ama eger cok siddetli agrın varsa acile bi görün istersen ? Kanama falan yok dimi
Meleky Yasemindemirtas hayır kanamam yok korkuyorum da birşey olacak diye doktor da normal dedi ama bilmiyorum çok sancılı geçiyor
OzgeArn Yasemindemirtas hayır kanama flan yok canım sadece sabahları oluyor genelde 15 20 saniyelik bir ağrı
BusraOzhan Meleky Bende inanılmaz kasık ağrıları yaşadım 11. haftama kadar 😓 İlk gebeliğim benimde. Doktor normal olduğunu söyledi bebek yerleştiği için ve rahim genişlemeye başladığı içinmiş.
BusraOzhan Meleky Yok hayır ben hamileliğimde kasık ağrısı haricinde hiç bir durum yaşamadım maşallaahım var 😅
Merve_dmr Meleky bende 10.haftaya kadar her gün adet sancısı gibi sancı çektimm şuan 14 haftalığım 12 haftamda geçti rahimde büyüme oldugu için kasık ağrısı oluyormuş