Ikimelekannesi_ Merhaba hanımlar 9 haftalık olduk bugün 🤲 size sormak istedigim konu hamilelikte maden suyu ,soda tüketimi sizler içiyor musunuz? Günde kac tane ve hangi marka? bnim elimde şuan #beybazari madensuyu var🌿🌼
bebitomom Ikimelekannesi_ 30 haftalık hamileyim günde 1 tane Beypazarı içiyorum zaten içmesen gece bacağımda krampla uyanıyorum
Belginylmz Ikimelekannesi_ günde 1 tane Beypazarı içiyorum midemide rahatlatıyor tek rahatkatan Beypazarı zaten bni
Simemce Ben de muhakkak içiyorum günde 1 tane bazen 2 çünkü midem çok ekşiyor maden suyu da rahatlatıyor beni. Ama dikkat etmeli soda değil maden suyu olmalı.
Pofudukkbulutt Simemce soda ile maden suyu aynı değil mi zaten, soda dediğiniz acaba meyveli sodadan mı bahsediyorsunuz?
Ikimelekannesi_ Simemce esimin aldigi beypazarinin altinda "dogal maden suyu"yaziyor o zaman o ideal diye düşünüyorum
Papatyaaa__ Ikimelekannesi_ doktorum 2kez içebilirsin gün içinde dedi ben normalde sarıkız içerim bide beypazarı bazende pınar farketmiyor aslında hepsini içiyorum
Ikimelekannesi_ Pofudukkbulutt bn bi kac kere hep meyveli olandan ictim rahatlasın diye cunku sade asla icemiyorum ama arkadaslarim sade daha iyi deyince sizlerede danışmak istedim
Pofudukkbulutt Ikimelekannesi_ zaten meyveli sodalar bir işe yaramıyor ki ayrıca zararlı. Sade maden suyu rahatsızlığı gideriyor sadece