Beyzag Kızlar 39. Haftamdayim göğüs kafesim aşırı ağrıyordu doktora gittim ve bebek kanala inmek için çabalıyor oksijensiz kalabilir biraz daha bekleyelim kanala inmezse sezeryana alırız dedi. Normal doğum çok istiyorum. Baş aşağı pozisyonda ama kanala inmemiş bunun için ne yapabilirim ne gibi egzersizler yapabilirim lütfen yardımcı olun vakit daraldı
Selinakbas Beyzag Canim oncelikle gecmis olsun, doktorun sezeryanı uygun görüyorsa bence karşı gelme derim, Allah korusun çocuk oksijensiz kalacağına, sağlıkla kucağına almanı isterim
Beyzag Selinakbas doktorum normal doğum olur dedi umudum o yönde dedi ama bi ihtimal kanala içmezsem mecburi sezeryan olacağım. Gebeligimin ilk başından beri normal doğumu öne sürdü doktorum ve hiçbir sıkıntım yok çok şükür sadece kanala inmesi için benimde çabam gerekiyor
Pamukprensesimm Bir yerde görmüştüm bebeğim kanala inmesi için aksak gebe yürüyüşü diye. Bakındım fakat bulamadım videoyu. Gebe kadin kaldırım kenarında bir ayağı aşağıda bir ayağı kaldırım üzerinde aksak şekilde yürüyordu. Denemekten zarar gelmez umarım herşey gönlünüzce olur güzel anne💮 saglikla kucağıniza alın