Alparslanveannesi27 Ben evim küçük olduğundan katlanılabilir aldım tereddütle aldım ama dokusu sert ve dayanıklı ben beğendim oğlum doğdun da kullanınca daha net anlarım😍
runkli0606 Alparslanveannesi27 valla bi küvet eksiğimiz kaldı bi türlü alamadık leğende yıkayacam böyle giderse🤣🤣
minikmucizeemaak Alparslanveannesi27 Yer tasarrufundan aynı takımı aldım bende, ben kendi çeyizime de kova, maşraba ve çamaşır kovasını katlanır aldım çok da memnunum💙
Havvaca Alparslanveannesi27 katlanır küvet ve maşrapa aldım ama kovasini almadım çünkü alan her tanıdığım sakin kovayı alma diye bol bol tembihledi 😂 halıya dökme anısı olmayan yok çevrede
Mutluemos Alparslanveannesi27 yaaaaa❣️ Rabbim kullanmayı nasip etsin inşaAllah bende baktıkça ic çekiyorum annesi totosunu yesin büyüyecek de burada yıkanacak duygusal modem açıldı şuan 🥲
Nurcihannan Ablam almış katlananlardan yer tasarrufu olarak baya iyi katlandığı için fazla yer kaplamıyor banyomda küçük oldugu için iyi oluyor
09-11-22 Alparslanveannesi27 evet su kovası su konulduktan sonra en ufak bir değmede katlanıyor su sıcaksa özellikle