_brcu88_ Pamuk fırında tavuk eşim için biraz pirinç pilavı bende şeker çıktığı için pirinç yemiyorum yanına birde salata yapacağım 🥰♥️
MelodyFairy Pamuk eşim bugün nöbette o olmayınca atıştırmalık ya da sevdiğim şeyleri sipariş veriyorum 🤷♀️çiğköfte sipariş vericem bugün mesela aşığım ona resmen 😌😍
Mutlulukkk Pamuk hicbir sey 😑😑😑 cnku aklima bir sey gelmiyorrr ve bu durumdan nefret ediyorumm. İkiiiiiiii, evde pek malzeme yok sicaktada hic cikasim gelmedi. Ya hazr manti aldircam esime yada menemen yaparm blemiorm😂😂
Deletedmom_110 Ayy tamda ben açacaktım post siz açmışsınız😂 Bakliyat çorbası Nagıt ve patates püresi Semizotu salatası Ev yapımı çiğköfte Tatlı olarak karpuz😂😂🌸
_tuuggcce_ Şehriyeli pirinç pilavı, kavurma, mercimek çorbası. Mercimek çorbası dışında diğerleri hazır dün geceden yapmıştım bilerek. İyiki yapmışım bugün halsizim 🫠
Pamuk Mutlulukkk Getir yemek sepeti yok mu bölgenizde?Ben market siparislerimi hep ordan hallediyorum.
Sagliklagelkucugum Pamuk mercimek çorbası+zeytinyağlı taze fasulye+biberli salçalı bulgur pilavı kızlar taze fasulyeyi önce yağda 20dk güzelce kavuruyorum ben sonra üstüne soğan domates salça sını ekliyorum o şekilde acayip hızlı oluyor aklınızda bulunsun
Pamuk Sagliklagelkucugum Bende alta soğan domates salça yağ üzerine fasulye baharatlar ağzını kapatıp iyice kavurup az bir su ekliyorum şahane oluyor.Elinize saglik😊
Mutlulukkk Pamuk ayyy hic oyle aliskanligim yoktur blio musunuz 🙄 oyle hic alisveris yapmadim aklima da gelmedi acikcasi. Pazara gidip kendim aliyorum diye 😁