Yesimmmm Gebelik başından beri kabızlık çekiyorum 5. Ay sonuna kadar hep kustum gaz sancısı ve kabızlık devam ederken bugün 27. Hafta takibi için verdiğim kan idrar tahlillerinde böbrek kumu döktüğüm ortaya çıktı ağrılarımın birazda şiddetinin sebebi belli oldu 😞 kabızlığım için lavman kullanıyorum ama kum dökmek için bol su tüketmekten başka çarem yok son 87 gün 😞 dua edin şifa bulayım artık 😞😞😞
Ezgi14 Yesimmmm bnde 24. Haftadan beri kum dokuyorum hala devam 😔😔 33+2 yim. Bebek buyudukce bobregimi acitiyo sanci yapiyo
Anneolacak Kum zararli degil diye biliyorum susuz kaldigimiz icin oluyor. Icinizi ferah tutun. Sagsaglm kucagnza alin insallah
Yesimmmm Anneolacak amin inşallah 😞 kabızlık çok agrı veriyo gaz sancısıda cabası böbreklerimdede ağrı oluyodu hep gaz sancısı sanıyodum ama kummuş yatıp kalkamıyorum otururken ayrı ağrıyo yürrken ayrı 28. Hafta biticek daha 1 gün agrısız sızısız geçmedi 😞
Yesimmmm Ezgi14 bol su içmeye çalışıyorum zaten gece sabaha kadar yarım saatte bir 1 saatte bir tuvalete gidiyorum su içiyorum yine kalkıyorum gün içinde içmediğim suyu gece içiyorum valla 😞
Anneolacak Yesimmmm bilmiyorum ki ultrasonla bobreklerme falan baktilar hic bise cikmadi ama idrarda kum cikti
YagizAsyaMom Yesimmmm Aminn doktorum ilaç verdi mi sana çok hafif enfeksiyon da çıktı bende doktorum tek dozluk ilaç verdi bakalım ne olacak
Yesimmmm YagizAsyaMom enfeksiyon görmedi ama kumu dökemezsen iltihaplanma olur dedi sağlık ocağındaki doktor. Cuma günü kendi kadın doğum doktoruma kontrole gidicem sonuçları onada göstericem ne önerir bilmiyorum 😞
Burcu35 Anneolacak aynen benimde o şekilde böbreklere bakıldı ama birşey yok böbrek ağrısıda yok hatta bende kasık ağrısı var kum dedi doktor☹️
Yesimmmm Anneolacak benimde su alışkanlığım çok yoktur ama mecbur içmek zorundayız zaman ilerledikçe dahada ağırlaşıyo insan dökülmeyince iltihaplanmada olur diyince doktor daha bi tedirgin oldum 😞