senoski Bütün gün sabahtan beri ağlıyorum hep, sizde de böyle oldu mu? Sinirlerim bozuk gerginim üzgünüm heyecanlıyım. Normali beklediğimiz için tarih belli değil😭
aygunes24 senoski hem de ne değişme… U dönüşü yaptım resmen.. 9 aydır normal isteyen ben artık genel anestezi ile sezeryana karar verdim.. birkaç güne doğuma gireceğim. Günler azaldıkça daha da tedirgin oluyor insan
efemom_ aygunes24 maalesef bende de durum aynı cuma günü sezeryana alincam bende ama ağlayıp duruyorum stresden😵💫
Aselzerya Valla bn önceden gidip gün almadım heyecan stres yapmiyom diye pazartesi kontrol e gttik yarın beni alın dedim öyle de oldu bu sabah isteğe bağlı sezeryan oldum saat 9 da
semadrd Aselzerya geçmiş olsun hayırlk olsun allah analı babalı büyütsün inşallah canım nasıl geçti iyi misin ağrın var mı
Aselzerya semadrd sağolun ağrı oluyor ama dayanilmicak gibi değil ilk odaya çıktığımda belim çok ağrıdı bı de dikiş yerim patlicak diyordum ama ağrı kesciyle yarım saat sürmedi geçti ilk ayağa kalktığımda da zor oldu 2-3 daha kolaydı eminim snrakiler daha kolay olur bol.yuruyus bol sıvı tüketimi öneriliyor yapmaya calisyrz çok iyi değiliz ama çok kötü de sayilmiyoruz 🌸herkese güzel doğumlar nasip etsin Rabbim