Nasibveannesi Kızlar 6+2 hamileyim 5. Haftada yoğun kahve akintim vardı acilde progesteron verdiler kesemin şekli bozuktu biraz öyle söylediler ama ona rağmen kesem büyudu ve bugün 6+2 de yolk saç ve bebek gözüktü kalp atışı icin haftaya gel dedi progesteron kullanmama rağmen hala ara ara kahve akintim var bebeğime birşey olucak dıe çok korkuyorum bu durumu yasayan oldu mu ?
Meri61 Nasibveannesi bu arada ona yerleşme olayı diyolrdi ama.ne kadar doğru blmyrm yani bebek yerlsyms ondan
Meri61 Canm bende de geldi 4 gün boynca doktrmu aradm olur öyle taklma çok dedi hiç biseyde vermemsti ama bundan bi ay oncesndede kanma oldu bende hastanede yattım 1 gün bende progstan kullnyrm ayın 3nde kontrlm var ultrsynda hala küçük küçük kanama alanlari gozkyo diye devam et dedi kontrlde eğer gecmisse kanama alann daha kullnmzsn deDi bu arada 16 haftlgm bugün ve ilk kahve bende de sanrm 6 haftalkken gelmsti korkma yani canm allaha emanet
Dilara1992 Korkma canim bnde 9 haftalik gebeyken cesmeden akar gibi.kanlar bosaldi 10 gun durduramadilar kanamayi.halada kahverengi siyah kanama oluyo.. bebegim cok sukur saglikli. Icini ferah tut ve yat dinlen yorma kendini
Polo Nasibveannesi düşük tehlikesiydi Progestanı vajinadan sabah öğle akşam kullanıp üç ay geçene dek hep yattım. Evet sırt bel kalmıo ama geçio yani :)