ayse_124 doğumum çok rahat oldu ilk alınanlardandım 9.00 da girdim 9.14 de bebeğim dünyaya gelmişti. Genel anestezi diyerek onaylanmıştı sağlık sorunlarım nedeniyle ameliyathanede spinal karar verildi. Asla o iğneyi hissetmedim. Ankara Bilkent şehir Hastanesi’nde oldu. O sırada sürekli sohbet ettiler hiç birşey hissetmedim ben hazırlık yapılyo sanıyordum o sırada bebeğim dünyaya gelmişti bile. Sadece dikiş atılırken aşırı midem bulandı başıma ağrı girdi hemen müdahale ettiler. Doğum sonrası beklettinde aşırı üşüme oldu ama ondada hemen ısıtıcı bi hava veriyorlar. Sondayıda genel dedikleri için uyuşturmadan önce takmışlardı ondada bi acı vs yaşamadım. Önemli olan kasmamak sanırım. Bana kum torbası koymuşlardı o uzun süre kaldığı için uyuşukluk geçtikçe o biraz acı veriyo bide bende pıhtılaşma sorunu vardı hamilelik döneminde o yüzden gelip gidip bastırdılar o çok zorladı. Birde ilk ayağa kalkma cidden zordu. Ama gerçekten yürüdükçe açılıyosunuz. Çok ilgililerdi. Bi zorluk yaşamadım çabukda ayaklandım