Bezgii Sulte hayır onermiyorlar yanlış anlattım.sanirim .. Arkadaşım 1 ay önce sezaryen yaptı oturarak uyudu iki yastıkla yüksekte tuttu başını hep baş ağrısından duramiyor o başka hastanede yapmıştı hiç böyle şeyler onermediler. Bana dümdüz yatacaksin dediler hiç basım agrimiyor çok şükür .
PamushVeAnnesi Sulte aslaaaa! Dikiş yerin içine göçük kalır. Üç sezaryen geçirdim dikiş yerim dümdüz evelallah. Hiç doğum yapmış gibi değil. 15 20 gün dümdüz yatmaya borcluyum
Kubishcan Dependi xl almama rağmen kesinlikle giyemedim. Heleni sezeryanli sezeryanli çok zorlandım. Kesinlikle ped de bulundur cantanda.
Gul_can33 Havlu al yanına omuz ağrısı çok kötü oluyor omuzlarına koydür sıcak tut, rezene alabilirsin faydası olur kaysi kompostasu kaysi suyu içtim karnıma gaz doldu çıkaramadım lavmanla anca rahatladım o yüzden kayısılı meyve suyu icmeni tavsiye etmem
Gozanca Sulte ameliyat sonrasi bariz coraplari oluyor ondan al ben gecen sezeryanimda odem topladim su doluydu bacaklarim siz alicaksiniz dedi hastane hu sefer alicam.
ipekmom_ Sulte sütün gelmesi ya da artması için bestlak damla kullandım ben çok etkisini gördüm, ayrıca ne kadar doğru bilemem ama ballı, kremalı bisküvilerden çok yedim kayısı hoşafı ile birlikte hem gazıöı rahat çıkardım hemde sütüm hemen geldi çok şükür
Canimucizem Sulte valla bana da yakınlarım depend çok gereksiz hem pahalı hemde gerek yok normal hasta bezleri daha mantıklı diyor bende almayı düşünmüyorum