Kelebek1 35+4 teyiz. Oğlum 2350 gr aslında herşeyi de tüketiyorum ama nedense kilo alımı yavaş nasıl kilo aldırırım ?
Tugba-3450 Kelebek1 ben günlük kesin olarak muz,kefir, kaşar,süt tükettim bunlara mi bağlı blmiyorum ama iri bir bebek diyor doktorlar tabi şekerden fln diye düşündüler ama şekerim çıkmadı.
Gulsahim Kelebek1 ev yoğurdu inan çok faydalı yogurdunu mayala inanilmaz iyi gelecek..kaşar havuç kabak çekirdeğini duymuştum canım ama birde şu var oğlum çok iriydi hiç bişey yiyemiyordum kızım minyon doğdu o kada rdikat etmeme ragmen genetik yapı da var işin içinde sağlıklı olsun da doğduktan sonra çabuk topluyorlar
Kelebek1 Tugba-3450 kefirin sadesini mi içiyorsunuz. Ben bir türlü tadını sevemedim diğerlerini tüketiyorum ama ceviz kaşar peynir muz
Tugba-3450 Kelebek1 evet canım sadesini bende sevmiyorum ama alıştım artık 😀 çiğ kabak çekirdeği ve yulafta de aldırıyor diyorlar
Nur001 35+6 dayız bizim kız da 2200 geldi son 3 haftadır muz kaşar maden suyu tükettim 2 haftada 400 gram almış sadece herşeyi denedim ama bazı bebekler minyon oluyor sanırım bekleyim şu köşede belki farklı bişey duyar denerim
Kelebek1 Nur001 oğlum da 3 kg doğmuştu yani bizim de doğuma 4 haftamız kaldı eğer vaktinden önce gelmezse tabii bu sürede 700 gr alsa yeterli gelir bence