Feyzaclk Haftada kordon dolanmasından dolayı sezeryan önermişti doktorum. 38de yani bugün tekrar gittim kordon hala aynı ve sezeryana karar kıldık. Ama bebeğim nedense kilo almamış bu bir haftada :/ 3350ydi hala aynı görünüyor. Kanala girdiği için belki kilosu az görünüyordur dedi. Neyse kızlar dualarınızı bekliyorum inşallah bu süreci rahat geçiririm. 🤲🏻 önerileriniz varsa alırım şimdiden
Demetus Feyzaclk ay hadi kolaycacık sağlıcakla doğsun minnişşşşş ben daha yapmadım 28 deyim insallah darısı bana 😌🙃
edkrcy Feyzaclk Sağ salim kucağınıza alın inşallah üzülmeyin kilosu haftasıyla uyumlu zaten benimde 38+5 te 3300 dü yarın sezeryana giricem 39+3 te
Nerfemm Feyzaclk kilosu iyi ayrica bazen alamiyo olabilirler son haftlarda. Benim oglumda son ay toplam 200 grm falan almisti
yenibirannis Feyzaclk hayrlı kolay dogumların olsun inş pozitif bi doğum hikayen olur bize yazarsın saglkla kucagına al bebeğini🙏😇
Feyzaclk edkrcy Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 evet uyumlu ama ilk defa kilo almadığını gördüm. Ama sağlığı önemli tabi ki kilosu değil ☺️
Feyzaclk yenibirannis inşallahhh çok istiyorum buraya güzel tecrübelerimi yazmayı inşallah pozitif olur her şey🙏🏽👼🏻☺️
Nerfemm Feyzaclk valla benimki son ay alamadı 😂 ama zaten tosbik yolundaydı durması iyi oldu rahat dogurdum 😂😂
Medine_yasar05 Feyzaclk geçmiş olsun canım sonunda sende doguruyorsun keşke böyle birşey başına gelmeseydi ama bebisin ve senin sağlığın daha önemli sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Feyzaclk Medine_yasar05 Ay öyle demeyin ben üzülmüyorum hatta seviniyorum böyle geliştiği için. Hiç fark etmeden riske de atabilirdik Allah korusun🤲🏻☺️