Elfsglm Kızlarrr ben hala doktor bulamadım ya çorluda reyap vatan vega falan var iyi hoş ama doktorları nasıl bi bilgisi olan varsa yazsın kurban olam 😂😂😂 bilmeden etmeden gitmek istemiyorum 🤦🏼♀️ Çorluda herhangi bi hastanede doktor önerisi olanlar yazabilirmiiiiii????🤗🤗🤗🤗
Elfsglm Aysun26 evet onuda gördüm internettenbakarken ya ama biraz sert bi doktor gibi geldi sizce nasıl davranışları falan
Elfsglm Semihkader vatan hastanesi temizlik hijyen bakımından güzel mi sizce ben hiç bilmiyorum da o yüzden soruyorum 🤷🏻♀️ yani reyap vatan vega hangisi iyidir hastane olarak onuda bilmiyorum esasında🤦🏼♀️
Aysun26 Elfsglm dışarıdan sert bi ifadesi var ama çok naif bi bayan herşeyi detaylı anlatıyor ayrıntılı bakıyor her seferinde rahatça soru da sorabiliyorsun hamilelikten öncede kontrollere ona gidiyordum
Semihkader Elfsglm ameliyat hanelerini odalarını bilmiyorum bende ama genel olarak temiz bi hastane yani ben sürekli oraya gidiyorum ters bişey görmedim hiç canım doktorumda iyi 😊
Elfsglm @Birsenvergili arkadaşım birşey sorucam sana beni ekleyebilirmisin instagramdan ismim yknelf 😘