Kızlar burayw yazip rahatlsmsk istiyorum esim isten gelmeden çünkü onu da bu halimle uzmek istemiyorum size kurtaj surecimi anlatcam etkilendigimi anlayin diye bebegimin cinsiyet ogrenmeye gittiğimde kalbi durmustu ve bes gun oncesine kadar her sey cok iyiydi parnaklari her seyi… Neyse sonra hastane dolastik ozel on bin dedi esim veririm dedi altin bozdurcskti dedim 9 eylüle gidelim iyi bi hastane orasi da olur ozel kesin uyutuyoryz dedi 9 Eylül oyle dememisti neyse yatisim yapildi suni samci verdiler 4 kisilik odadaydik sagolsunlsr odadaki hastalar cok morsl verdi iyi geldiler ben sancimi orda annemin elini tutarak cekmek istedm zaten bebegimi dusurcegim icin hemsireler cok anlsyisliydi dediler istedgn yerde yap esimi bile aldilar odsys normalde yasak hatta onun elini tutunca orss cikardim bebegim miydi neydi bilmiyorum artik sonrs cok kotu kan falan geliyordu bana hemen bez koyup dogumhaneye indirdiler ben rahatlsdim saniyorum bitti kurtaja gerek kalmsdi bebegim on altı haftalik oldufu icin icerde biseyler kalmis daha beni ayaklarimizi kaldirdgmz yatağa çıkardılar iste konusuyorlar uyutsak mi napsak belden igne mi yapsak sonra baktilar rahmime zaten gelmis dediler ben suni sanciyla baya ugrastim yataga tutundum çıkarmaya çalıştım herkes hayret etti annem bile .. dediler bos yere igne uyutmyalaim temizleyelim az biseu kalmis dayan zayen getirdiler aleyler falsn kelebek mo artk nexir cok sciydi bir saat surdu sanirim bes dakiks kaldi diye diye temizlediler bagirdim yani baya sonrsdan sgri kesici serum taktilsr ama artık ne kkalmistiki.. iste ben bayıldım nerdeyse isigi sondurduler sonrs yukarı yatağıma cikardilar aksams kadar uyumusum boule kizlar ben atlatmistim yani iyiydim sms şimdi adetim geciktigindsn mi cok duygysallastm her sey gozumun onune geliyo bide hastayım baya bogazlarim falsn ondsn mi iyiydimmdi niye boyle oldum kurtajsa zsrsr görmesem isimdir demi kontrole gittim iyi **de **parça fakslmsmiss kusurs bskmayin uzun oldu şimdi **hamile **oldugumu ssndgm icin mi bunlar aklıma geldi lutfen rshstlstmsnizs ihtiyacım var ******** bu srsfa yazım hatalarım olabilir ekran kirik kusurs bakmayın