Aysensrkan Yavaştan hissetmeye başladım sanki içerde gezerken karnıma çarpıyor gibi 🤣zayıf olduğum için erken hissettim sanırım onun dışında hamile değilmişim gibi karnım belli belirsiz oğluşum olacak sizin nasıl gidiyor
ipekcim Aysensrkan bende zayıf olduğum için baya erken hissetim ve bebişkomuz hareketlide baya :)) Alışveriş yaptınız mu acaba? Aralıkta doğum olacak ya nasıl bir Alışveriş yapmam gerek bilemedim yaaa
1Marin_-0 Benimde çok değişik sanki nabız atıyo gbi arada hissediyorum kasıklarımın üstündede hafif agrılar oluyo gbi benimde Allah nasip ederse prensesim olucak 🥰🥰🤲
Aysensrkan 1Marin_-0 arada benimde oluyor ama rahatsız etmiyor ne zaman öğrendiniz cinsiyeti bizde kız beklerken erkekmiş 🤣
Nursena2023 Aysensrkan Bende kız beklerken bugün erkek olduğunu öğrendim 🤭 Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah
Fatmaa- Az az seyirme şeklinde hissetmeye başladım bende oğluşum olacak Allah’ın izniyle arada halsizlik oluyor şimdilik iyiyiz bakalım 🥰
Nursena2023 Aysensrkan İnan benimde öyle oldu biraz şok geçirdim.🤭🤭 İki erkekten sonra kız olur diyordum kendimce
1Marin_-0 ipekcim ben biraz biraz aldım daha çok tulum aldım cünkü kış bebeği tulum sıcak tutar dye düşündüm 🥰
Aysensrkan ipekcim şuan sadece kıyafet alıyorum internette beğendiğim takımları tulumları falan alıyorum öyle belirli şeyler almıyorum önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum
Nursena2023 ipekcim Hiçbir şey almayacağım birkaç takım alırım heralde ona özel kalsın diye . 3.ye hamileyim buda erkekmis abilerinden kalan baya kıyafet vardı. Kız olsaydı baya alışveriş hayallerim vardı ama 😅
Glsnomr Ben daha pek bişey hissederdim kizlar. Ara ara segirme oluyor ama bebek mi bağırsak mi mide gazı mi anlayamadim kilo da almadım zayıfım ama hissederim herhalde yakın zamanda inşallah