BFerayeY Kızlar mrb .17. Haftadayım ilk hareketleri nasıl hissettiniz .agrı şeklinde mi oynama şeklinde mi .ip ucu verseniz
dryhrz BFerayeY ben 18. Haftada gaz olmadığına emin oldum 😀 şu an 20. Hafta nerdeyse zıplıyorum bazı tekmelerine :) dr gelişimi 2 hafta önde dedi...
FatmaAzra_ BFerayeY su an hareket mi gaz mi ayrimini yapmak zor olur 2 hafta sonra kendin anlayacaksin hangisi oldugunu
irem50287 BFerayeY 19+2 günlügm cnm cok güzel bi duygu tekme atarmıs gibi oluyor elimi koydugumda devam ediyor anlatılmaz bir his
Brnyrk ATC bende 19+2oldm gıdıklanma gbi evet ama tam algılayamıyorm bugün İlk kez pıt pıt etti sankı ama o mu bağırsak mı çözemedim.
Devran Sanki içimde dönüyoda poposu yada bilemiyorum karnıma çarpma gibi eliöi koyunca anlıyodum şuan 19+4günlük oldum elimi koymasam da hissediyorum :)
Brnyrk Devran bende 19+2 oldum ama tam anlayamıyorum. Bugün İlk kez karnıma elnle bastrdm pıt pıt oldu sanki ama omu emn olamadım.
Oznur1 Brnyrk bebek hareketleri o cnm bir yerde okumuştum ilk gebeliği olan kişiler bebek hareketlerini gaz sıkışması. Sanabilir diyordu
Devran Brnyrk zayıf hamile kalanlar daha çok hissedermiş ben 50 kilo ile hamile kaldım ciddi his ediyorum çok şükür dışardakiler de elini koyumca his ediyo benimki oynak galiba 😊
Tontisannecik Pıt pıt şeklinde seyirir gibiydi 18 haftada hissetmiştim belli belirsiz bir şeyfi sonra devamı gelince emin oldum iyice. Şuan 21+5 çok güzel bir şekilde hissediyorum. İlk zamanlar iki günde birken şimdi günde 5 6 kere en az hissediyorum ve biraz daha uzun süreli çarpma gibi şuan
Sydmhmtsl Bende 18. Haftadan beri pıt pıt şeklinde karnımın altında hissediyodum 20 haftalık olduk 3 gündür daha net hele bu akşam sanki içimde dönüp duruyo gıdıklanma gibi hissediyorum