Nurr_00 Ya o değil de bir çok kişi kokoreç yemek demiş, yemiyor musunuz acaba ve neden? Zira ben dün akşam yedim 27 haftalığım
Mylove47 Nurr_00 sakatat sayıldığı için hamilelikte yasak besinlerden ve salmonella ve listeria gibi zararlı mikroorganizmaların görülme riski yüksek olduğu için hamilelikte yenilmez
Zeynep-ece Minisanne12 hamilelik öncesi nasıl bir hayat yaşıyorsam hala öyleyim hiç kısıtlamadım sakatat yemezdim yüz üstü yatmazdım gebelik şekerim yok aşırı kilo da almadım normal beslenmeme devam ettim sadece porsiyon bir tık fazla oldu ( ama sigarayı bıraktım ona da başlamam ) saçımı da kestiriyorum boyatıyorum. Ama sadece doğumdan sonra yatakta sağa sola rahat dönmek istiyorum 😂
Mylove47 Yengeç yemek dışında da bol bol çocuğumla ilgilenmek yüzüstü yatmakda var da fazla yatamiyorum ben öyle alismayinca
Queenbee Herkes yüzüstü yatmak yazmış ben sırt üstü bile yatamıyorum migdemden üç aydır oturarak uyumaya çalışıyorum ve iki saatte bir uyanıyorum kusuyorum migdem yanıyor 🥺 uyumayı özledim
Bedosss Doğuma 1.5 ay kaldı ⅚ ay sonra direk sacımı boyatmak istiyorm hayatimda ilk defa 8 aydır sacımı boyamiyorum😂😂😂
Birprensesannesi2525 Sultankocman idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum artık kronik o yüzden gidemiyorum havuza, bulunduğum şehirde denizde yok 😞