fizikcianne Minisanne12 yüzüstü yatmak. Eski fiziğime dönüp bir sürü kıyafet almak 😻. Kokoreç midye yemek
runkli0606 Oburamafit ay bak ben o ayrı unutmuşum ahhh hele şu sıcaklarda buz gibi bira nasıl güzel giderdi gerçi alkolsüz içiyorum ara ara ama aslının yerini tutmuyor 🙈🙈🙈
Oburamafit runkli0606 ay evet bende alkolsüz buldum Edelmeister diye :) tadı kokusu köpüğü birebir aynı nasıl mutlu oldum anlatamam :))
runkli0606 Serife2323 ben hepsini yiyorum şifa niyetine sen niye yemedin ki🤔 pişen herşeyi yiyebilirsin bi zararı yok abartmadığın sürece
Merve-GB Minisanne12 vallaha güzel bir masaj böyle soluma soluma 😂 sonra afiyetle midye yemek istiyorum en son yüz üstü yatmak 😂😂
senoski Minisanne12 yüz üstü yatmak, sosis sucuk yemek, mcdonalds burgerking yemek 😂 he bide eski fiziğime dönersem kot pantolon giymek
Neslihankoksal Gulnara25 benimde gebelik sekerim çıktı. Siz hiç az da olsa çikolata falan yemiyor musunuz?
Zeusangelll Peraninannesisena ben hamileyim içiyorum elimden gelmiyor bırakamıyorum yapamıyorum keşke bende icmeseydim