Ebrusem Yeni doğan bebek için silikon mu kauçuk uç mu tercih ettiniz bibs markasını almayı düşünüyorum
Ebrusem Nisanannesi34 evet biliyorum şişme yapıyor ama doğallıktan dolayı da galiba daha çok öneriliyor silikonu da hijyen açısından ayda bir değiştirmek gerekiyormuş deforme olmasa bile
Ebrusem yasolinko çok kararsız kaldım ama doğallıktan dolayı kauçuk öneren daha çok yaşına girdiğinde daha fazla öneriyorlar daha sağlam olduğu için evet ama yeni doğan içinde kauçuk önerisi daha fazla sanki
semadrd Emziği ne zaman vereceksiniz bende emzik aldım birsürü hastanede mi versem biraz büyüdüğünde mi yoksa çok bilgisizim 😞🤭
Ebrusem semadrd bende bilgisizim zaten sadece 1 tane alıcam ne olur nolmaz evde dursun diye bazı bebekler hiç emzik tutmuyor çok gerekli görmezsem vermeyi düşünmüyorum zaten
nurtug Ebrusem ben frigg silikon da kauçuk ta aldım philips i çok öneriyolar muhtemelen ondan da alıcam
vanilyali99 Avent aldim sootie modelini ,bir de fosforlu modelinden aldim bi tane de wee baby ve avent Biberonun kutusundan çıkanlar var 🤣 ben emzikli bebek seviyorum o yüzden tutsun diye her modeli denerim gerekirse 🤣🤣🤣