Kr6543 Arkadaşlar bat 28 Temmuz bu ay ovülasyona başladım ve en alttaki test bugüne ait sizce nasıl bir yol izlemeliyim? İlk defa kullanıyorum bu testi yardımcı olursanız sevinirim
babyiscoming_ Kr6543 çizgi koyulaşmış bugün ve sonraki 3 günü değerlendir canım. Benimde bat 29 temmuz ama ben çatlatma iğnesi vuruldum
Kr6543  Dünün testini atmayı unutmuşum o da burada
eliftoo Kr6543 benimde seninle aynı canım üç gün veya gün aşırı değerlendiricez bizde. Yinede çatlama oldu mu diye test yapmaya devam edicem
Kr6543 Ben bu ayı riske atmak istemiyorum 3 gün art arda değerlendirmeyi düşünüyorum çatlama olunca test silik mi çıkmaya başlıyor ondan sonra ne yapıyoruz ?
eliftoo Kr6543 evet silikleşmeye başlıyomuş çatlamadan sonra canım, bende yeni öğreniyorum bunları. Bir gebenin günlüğünde eğer üç gün pik çıktıysa üçüncü hün 3 havuç yemek gerektiğini öğrendim çatlamaya faydası oluyormuş
Kr6543 MelodyFairy ben de ilk defa bu ay kullanmaya başladım bu testleri o yüzden pek bir bilgim yok camım ama sanki biraz silik çıkmış test yapmay devam et bence
Kr6543 MelodyFairy olur bence çünkü benim attığım testlere bak dünkünü sonradan attım silikti bugün daha bir koyulaştı
babyiscoming_ MelodyFairy bence olur gibi cumaya kadar her günü değerlendirin nasbinizde varsa tutar muhakkak🙏🏻🥰
2oglus MelodyFairy yarın kopkoyu çıkmazsa sakın üzülme bugünkü baya koyu çıkmış değerlendir benimde 7 ve 8.gunde baya koyuydu 8gunde çok silik çıktı sonraki günde birden koyulasti