Pofudukkbulutt Kışın doğum yapanlar nasıl daha mı iyi bebeklerin hasta olma oranı yüksek mi sizin bebekleriniz kış ayında doğduğunda evde nasıl giydiriyordunuz dışarıda nasıl?
SNurays Pofudukkbulutt evet güzel bir soru benim bebekte kuşum doğacak 2 şubatta nasıl olur daha mı zor dahamı kolay
MinikMucizemm23 Pofudukkbulutt bizimkide şubat gözüküyor bakalım bende merak ediyorum sağlıkla gelsin miniklerimiz ☺️
Kpln61 Pofudukkbulutt bence kış bebeği daha iyi yaza büyümüş oluyor helede başka çocuğunuz varsa kış bebeği en iyisi kışın evdesin devamlı yaz öyle değil abisi ablası varsa yaşıda küçük ise dışarı çıkmak istiyor sen yeni doğum yapmış bebek küçük çıkmak sıkıntı gibi vb
Kukulikukuli12 Pofudukkbulutt kızım 14 Eylül dıgumlu valla cok güzeldi. Her anlamda. Hergün banyo yaptırdım dısarı cıktık kar yagmur demeden hiç de hasta olmadı yaza kadar da büyümüş oldu yazında rahat ettim 🤭 birde lohusalık var yazın sıcakta hiç cekilmez ben eylülde dogum yapmama ragmen büyün kış yandım öldüm terden subat ayında bile 2 tshirt değişiyordum düşün ter ter ter menopozlı gibi yanıyorum yanıyorum diye gezıyordum 🤣 2.bebeğim kaısm sonu Aralık başı dogacak artık hayırlısı 😄🤭
Pofudukkbulutt Kukulikukuli12 peki nasıl giydirdiniz evde kat kat mı dışarı çıkarken malum mont giydiremeyeceğimiz için nasıl giydirmek gerek. Benimde doğum Kasım sonu Aralık başı gibi görünüyor siz normal doğum mu yapacaksınız? Cinsiyet belli oldu mu bu arada? Hareketlerini ne zaman hissettiniz? Ay çok soru sordum ya😅
SNurays Kukulikukuli12 Pofudukkbulutt ben kat kat giydirmicem oda 22 derece olacak evler kışın yanıyor zaten dişarı çıkınca kalın tuluma koyarım giydiririm onun dişinda evde rahat giydircem göbek bağı düşünce de iki günde bir duş aldırcam yada gün aşırı suyu sevsin alışsın diye beni kat kat sarmışlar yazın bile üşüyen bir tipim o yüzden çocuğuma öyle yapmamayı düşünüyorum 🤣🤣
Agg0207 Pofudukkbulutt kış günü doğum yapmak daha iyi hem misafir kabul etmeyebiliyorsn çok salgın var hastalık var falan deyip hemde yaza kadar bebek büyüyor.yazgunu doğum yapınca herkes gezerken tatildeyken yeni doğum yapmış olmak çok kötü
Pofudukkbulutt Agg0207 birde şu açıdan iyi lohusalıkta insan daha çok bunalır terler yaz ayında aynı şekilde bebekte öyle. Ama bebek için endişeleniyorum üşür mü hasta olur mu ince mi giydirdim vs.
Betulhdvrd Pofudukkbulutt ilk bebeğim Şubat doğumlu şimdi ikinci bebeğim de Şubat doğacak inşallah çok bi sıkıntı yaşamamıştm sadece ilk bebek olduğu için banyo yaptırdıktan sonra ya da başka odalara geçince ne giydirecegimi bilemiyordum. Kalın tek kat yerine ince iki kat giydirin diyorlar mesela
SNurays Pofudukkbulutt Pofudukkbulutt ilk gebelik sizinde sanırım bende aynı soruları çok merak ediyorum ilk nasil hissetcez bebeği nasıl bir duygu acaba garip geliyor bana
Pofudukkbulutt SNurays ay bende hiç sıcağa gelemem nefret ederim o yüzden yazın bile tişört ile dolaşırım evde😁. Bebekler suyla büyüyor zaten ama ben kışın korkarım 2 günde bir yıkamaya hastalanır diye
Kukulikukuli12 SNurays bende kzıımı hergün yıkadım hastaneden cıktıgıdan beri. Suyu cok sever. Bebekliğinden beri sıcağı asla sevmez. Bende cok kalın giydirmeidm evde. Uzun kollu zıbın üzerine tulum yetti 🤭 suan 22 aylık kışın asla üzerini örtmez yaızn zaten ona kalsa çıplak yatacak
2cocukluu-annee Pofudukkbulutt benim oglum yazın en kavurucu zamanlarında dogmustu herkes yelek giy corap giy falan diyodu o kadar bunalıyodum ki bu bebegim de ocakta dogucak insallah ben de kiş bebegi olmasi daha iyi hem yaza kadar büyür ve rahat rahat dısari cikabilirsiniz
Pofudukkbulutt 2cocukluu-annee bende yazın doğum yapmıştım çok kötüydü sürekli terliyordum bebeğim terliyordu sıcaktan uyumuyordu bile. Ayrıca yelek mi giyilir birde yaz sıcağında Allah akıl fikir versin
Agg0207 Pofudukkbulutt ilk kızımı Aralık ayinda doğurdum hiçte birşey olmadı canım öyle düşünme bnce anne sütü alan bebekler daha güçlü oluyo zaten ekstra evde bebek olunca hijyene falan dikkat ediyor insan
Pofudukkbulutt SNurays yok benim 2. Gebeliğim ben erken hissettim hareketleri. Şöyle tarif edeyim karnında sanki kalp atar gibi his oluyor yada seğirme gibi ama düzenli olmayan kıpırtılar. İnşallah sizde hissedersiniz bir an önce, siz kaçıncı haftadısınız
SNurays Pofudukkbulutt valla ben olmadı ısıtıcı açar yıkarım hemen giydiririm diye düşündüm bilmiyorum 🤣
Tunahan_rumeysa16 Kış kesinlikle ikinci oğlumu 21 aralık 2022 de doğurdum 1. Oğlum 29 haziran 2019 kabus gibi bir yıldı…. Hem sıcak hem ilk normal Doğumum bişey bilmiyosun yaşım küçük 17 daha vs vs bşrsğrğ şey…
Pofudukkbulutt Tunahan_rumeysa16 bende yazın doğum yaptım berbattı hem bebek hem benim açımdan aşırı sıcakta çekilmiyor. Kışın olması bence de iyi