Kocburcuu Kızlar 10+5 haftamdayım, büyüyoruz yavaş yavaş sizler ne alemdesiniz🐣 Perşembe gününe devlete randevu aldım tarama testi için ama ikiz gebelerde yapılmıyormuş öyle duydum varmı yaptıran 🤷🏻♀️
Nurrdmr15 Kocburcuu 29 haftalığız bizde doktorum sadece 2li taramayı yaptı 3 e gerek yok dedi bide ayrıntılı ultrasonu yaptı şeker yüklemesinide gerek görmedi sadece açlık kanıma baktı şuan artk yürürken zorlanıyorum nefes alırken uyurken zaman geçtikçe herşey zorlaşıyor 🥺
ekc Kocburcuu Benim ilk ikizlerimde doktorum yapmıştı ikili tarama testini muayene esnasında risk görmüyorum demişti
Kocburcuu Nurrdmr15 inan suan bile zor 🥴 ilerleyen zamanlarda Rabbim yardımcımz olsun saglıkla vaktinde kucagımıza alalım da dogunca gecer 🥰
ikiminiskoala Nurrdmr15 haftamızdan doktorumuzun yaptırıp yaptırmadıklarına kadar aynıyız cevap olarak bu mesajı copy paste yapıyorum jdjdjdjdh
ikiminiskoala Nurrdmr15 bebeklern hareketleri nasıl? Bir de tek yumurta mı çift yumurta mı? Bıgün sanki azalma var gibi hissediyorum da uygulamalarda da yerlerinin daralmasıyla alakalı olabileceği yazıyor
Nurrdmr15 Kocburcuu ewet başlarda çok zor oluyor ben bulantım kusmam qecsin başka bsey istemiyorum derdim o geçti bel sırt ağrılarm başladı sürekli hareket halindeym oyzden çok kilo almadım ödemim yok şuanlık oyzden braz olsun rahatım sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah Rabbim yardımcımız olsun 🤲
Cimcat Kocburcuu bizde 13+6 yız 😍 Bulantılı geçiyor 😣 Doktorum ikilinin ikiz gebelikte doğru sonuç vermediğini fetal daha sağlıklı olduğunu söyledi fakat yaşım 31 olduğu için fetal de gerek duymadı . Ben içim rahat olması acısından yaptırdım geçtiğimiz hafta fetal çok şükür bir sorunumuz yok . Bugün de perinotologa gözüktük gayet sağlıklıyız şuan şükürler olsun ki 🙏🏼🥰
Nurrdmr15 ikiminiskoala yaaa gerçekten mi aynı haftada denk qelince çok seviniyorum 🙈 çift yumurta ikizi kızlarımı bekliyorum seninki tekmi çiftmi hareketleri sürekli hissetmiyorum ben karın yapımla alakalı sanırım 8 yaşında kızım war ona hamileykende 9 ay nadir hissetmiştim hiç sert vurduğunu bilmem mesela bunlarda aynı soldaki hiç hareket etmiyor çok nadir sağdakide gün içinde bazen hatrlatıyor kendini 😂 doktoruma soruyorm karın yapınla alakalı olabilir çocuklar gayet sağlıklı diyor Çözemedm 😂 sizin nasıl geçiyor hamilelik