Kızlar bir gün egerki bebegime saglikla kavusursam buraya yazacagim herkese isik olsun diye kendime soz vermistim.. sukurler olsun oglum 5 aylik oldu yanimda uyuyor🤲 benim surecim cocuk dusunmeye baslayip herhangi bir kadin dogum doktoruna kontrole giderek basladi.. biraz yumurtalarin tembel fakat adetin duzenliyse skinti yok dedi ve bir sorun yok diyerek sevindik bilmiyordumki basima gelecekleri.. bir ay denedik olmadi iki ay denedik olmadi derken bir yakinim rahim filmi cektirmemi onerdi eger tupler tikaliysa ne kadar ugrassan da olmaz en azindan onu kafandan atmis olursun dedi vee bende cektirdim.. o gunden sonra hersey cok zor oldu benim icin cunku sonucca gore tuplerim acikti ama rahmimde sekil bozuklugu vardi.. T rahim.. olmasi gerekenden daha kucuk ve eger hamile kalirsam ya dusukle ya da erken dogumla sonuclanacakti.. ama zaten asla hamile kalamadim bir turlu olmadi.. bir profla gorustum ve histeroskopiye karar verdim ve hic zaman kaybetmeden oldum.. lakin hala istedigimiz buyukluge ulasmamisti rahmim doktorun dedigine gore gordugu en dar rahimlerdenmis bir cocugu nasil tasiyabilirsin sen bilmiyorum demisti bana.. o gunden sonra hep uzuldum ama hala hamile kalamiyordum.. aylar gecti uzerinden ve yeniden baska bir doktora gozuktum ameliyatimi tum filmlerimi de goturdum ve sonuc sebepsiz infertilite… o gun doktorumla gorustukten sonra kararim netti tup bebek yaptirmaya karar verdik.. igneler ilaclar derken yumurtalarim toplandi 22 yumurtam cikmisti ve bunun 6 tanesi 5.gune gitti embriyo olarak.. iki ay ara verildikten sonra o heyecanli transfer gunu gelmisti ve 30 haziran 2022 de transferimi oldum cok stresli bir bekleyis yasadim.. ve en sonunda dayanamayi 6 temmuzda hizli test ile hamile oldugumu ogrendim sonrasindan degerim cok artti ve guzel ilerledi her sey taaki kanamam olana kadar hayatimda o kadar korkmadim asla hastaneye gittigimde bebegim birakmamisti beni ve iki kez boyle kanama yasadim cok sukur bir sikinti olmadi.. ama rahmim dar oldugu icin cok cok zor ve agrili hamilelik yasadim hic olumlu dusunemedim hep karsima bebegi karninda olenler bebegi hasta doganlar bebegini dusurenlerin yazdiklari cikardi o donem.. kendime ve karnimdaki bebege cok eziyet etmistim ama suan sadece guluyorum ve kendime kiziyorum.. hepsi geciyor arkadaslar hepsi.. yasanan onca cileye de degiyor inanin.. evet belki rahmimden dolayi cocugumu zamaninda dunyaya getiremedim 33.haftada depremin de stresi ile erkenden dogum yaptim bebegim 17 gun kuvezde kaldi ama simdi hepsi gecti sukurler olsunki her yonden saglikli ve guzel gelisen bir bebegim oldu.. demem o ki o kadar cok seyle sinandimki ama hepsi geciyormus gecmez gibi gorunen ne varsa geciyormus.. ben yapamadim ama sizler yapin pozitif dusunun.. cok uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin. Umarim birilerine isik olmusumdur..