Deletedmom_1003 Kızlar geçen aydan tavuk alıp buzluğa atmıstım tarih geçen ayı gösteriyo yapmalımıyım
Deletedmom_85 Deletedmom_1003 buzluktan hiç cikmadiysa bir şey olmaz. Bizzat kasap’a sormuştum. Bende tarih yakınsa falan yinede alırım atarım buzluğa çıkartır yeriz bir şey olmadı bu zamana kadar
likesah Deletedmom_1003 buzluga son kullanma tarihinden once attiysaniz bu arada da elektrik kesinti vs olmadiysa hic erimeden donuk kaldiysa tuketebilirsiniz. Tavuk 6 ay kaliyo buzlukta.
Rapunzelinanasi Deletedmom_1003 buzlundan hiç çıkmadıysa, elektrik kesintisi vs olup eritmediyse bir şey olmaz. Ben eti hep 1-2 kilo alıp dondurup yemek yaparken kullanıyorum. Hiçbir şey olmuyor
defneveannesii_ Yapma bence sonuçta tarihi geçmiş buzlukta bile olsa 🤷🏼♀️ Ben 1 gün kalsa bile tarihi yemiyorum ne olur ne olmaz 🤷🏼♀️
Yazmelegi_ Deletedmom_1003 buzluktan hiç çıkmadysa sorun olmaz bende atıyorum buzluğa bir sıkıntı yaşamadım hiç
miniskesi Deletedmom_1003 buzluktan çıkarmadıysan tarhi geçmeden önce buzluğa koyduysan tüketebilirsin