Areforhanayaz 23 haftalık olduk hanımlar ve su uc gundur bıanda sankı altıma yapıomussasına camaısırım az az ıslanıyo ama tuvalet ıhtıyacım oldugunu hıssetmıyorum ıkıncı bebegım suyum gelse onada benzemıyo su gıbı degıl bebegım babaya aşagıda sizdede böyle oluyor mu🤰🙈🤔🤔
GamzeCan Areforhanayaz bence bi doktora git canım Allah korusun nolur nolmaz, belki ilk hamileliğinde suyun birden geldi, bunda sızıyo olabilir doktora git aklında kalmasın. Umarım öylr bisey yoktur tabi🌸
SelmaGl Areforhanayaz benimde o haftalarda oluyordu çok kafama takmıştım uyuyamıyordum doktora sordum normal altına kaçırmış gibi ıslanabilir demişti 2 3 gün devam edip kesildi ara ara yine oluyor. 39 haftalığım şuanda çok şükür suyumuz falan herşey iyi.
bsgnyy34 Bizimde 23.haftamız akıntım çok oluyor ama öyle dediğiniz gibi su gelmesi tarzında bişey değil
Areforhanayaz bsgnyy34 afedersınız sankı altına ısemıscesıne bı haldeyım su gıbı boyle anlam vermedım persmebe kntrolumde agrım sancım hıc bsyım yol bebekte kıpır kıpır anlamdım🤔
Areforhanayaz GamzeCan bebegın suyu bıraz daha salyamsı gıbıydı hafıf koyu sarı renkte bu bıldıgınız çiş gıbı ama hıssetmeden boyle bsy olabılır mı anlamdım bı anda gelıyo akıntı gıbı
Lucky Areforhanayaz anladım canım ona bağlı akıntı olabiliyor da . Gene de bu haftalarda normal diye biliyorum ben de 23 üm aynı şekilde oluyor ara ara hep ama ben gebeliğimin başından beri fitil kullanıyorum doktor yapar demişti
Areforhanayaz Doktora bugun gıdebıldım ve bebek ıdrar torbasına baskı yapıo ondan dedı asırı mutlu oldum ınsan altına yapınca mutlu olur mu demeyın oluyomus. Bebegımın suyu degıl saglıgı yerınde ya gerısı boş cozumu vardır elbet🙈♥️♥️🤰