Mrstutii kontrole gittim 22 haftalık hamileyim doktorun ekranda bıraktığı resme bakın ne bu şimdi neresi nesi anlayan varmı hala cinsiyette öğrenemedim çıldırmak üzereyim
beyza81-92 Mrstutii benim de bebeğim hep böyle bir iskeletini göremedim 14 haftadayım uyku halinde benek hep uyandıramıyoruz ultrasonda
Cwwksedef Mrstutii bu nasıl ultrason bakmak allah aşkına ya çocuğun ne kafası belli ne ayakları bence başka bir doktora git canım özele gitsen direk söyler 🙏🏼 benim 14. Haftada söyledi 22 hafta baya büyük yani
cokkasmabeabi Mrstutii detaylıda da mi öğrenemediniz? Bana detaylıda 2 3 kere kız denildi hobi olsun diye soruyorum ama ya götü dönük ya bilmem ne
Arzu46 Mrstutii bacak arasında 3cizgi görmedim erkek olmasinida görmedim ama net olarak kız olduğunu gormedim.bacak arasını gosderiyor sanırım.o yüzden.:)
Cwwksedef Mrstutii evet canım valla ve naaıl dayandın 22 haftaya kadar 😄 ben 10. Hqftada sormaya başlamıştım 14te söyledi Allah peygamber sabrı vermiş meraktan uyuyamazdım ben
dolunayes Mrstutii bebek erkek bebek yapisi :) Supriz olmaz diye dusunuyorum bazi acilarda kesesi kiz kesesi ama bebegi baz aliyorum asko
beyza81-92 Mrstutii aynen doktor da şaşırdı doktorum da bu bölgede gayet popi iyi bir doktor özel. Uyanıyormuş gibi yapıp geri yatıyor bacakları da bagdaş göremiyorum falan dedi 2 dir böyle öğrenemedik ben de artık dedim öğrenmicem kalsın heves ettikce gözükmüyor :)
Mrstutii Cwwksedef bende uyuyamıyorum her hafta soruyorum zaten 4 hafta pozisyonu uygun olmadığı ve ters durduğundan öğrenemedik rüyamda bi erkek bi kız görüyorum benimde psikolojim bozuldu😂😂😂
Mrstutii cokkasmabeabi benim detaylım son haftama denk geldi bebiş 27 Temmuzda gireceğim inşallah 24.haftamda🙄