FKRKS29 Papatyahanimm bugun akşam kahverengi ve Sarı akıntı gelmiş yine bide normalde iliski yasak demişti doktor 1bucuk aydır olmuyodu bugün oldu arkasından kahverengi ve kırmızı kan geldi ama ağrı sızı yok sizce düşük başlangıcı olabilirmi
Bahar03_ FKRKS29 benimde kan gelmişti o sekilde hemen alınmıştı olabilir bence gidin hemen doktora cunku parca kalabilir sonrasında kurtaj olmaniz daha iyi
FKRKS29 Bahar03_ şuan zaten evde değil köydeyiz kanama devam ediyo ama ağrı yok , akşam geç eve dönmez dünden beri burda kalıyoduk bakalım akşam yarın, ama insAllah parça kalmadan düşer kendi
Belinay_duam FKRKS29 bende geçen sene boş gebelik yaşadım ve doktorum dusmeyedebilir demişti kürtaj oldum sonrasında Allah kolaylık versin
Asliormanci FKRKS29 yok düşse bile çok ağrılı olur ve parça kalma olasılığı var Eylül 2021 de ilk gebeliğimi öğrendiğimde boş gebelik yaşadım 8 haftaya kadar oluşmadı kalp atışı bende şok geçirmiştim cok ağlamıştım günlerce kürtaj oldum 10 dk sürdü ağrı olmadı hiç 3 ay korunduk yine gebe kaldım kızım 4 aylık şuan
FKRKS29 Asliormanci masAllah Allah acısını göstermesin, bilmiyorum doktor düşer dedi ama genelde boş dusuklerde agri olmuyormuş ama bilmiyoejm
FKRKS29 Asliormanci kese düştü salı akşamı düşük oldu , çarşamba doktora gittim parça kalmamış rahim iyice temizlensin diye pazartesi Bi daha çağırdı kese düşmüş dedi öyle