Elifinzeytini 32.haftadanoluşan ağrılar kimlerde var🤔 Kızlar normalmi ya bu kasıklarımda belimde be vajinamda olan ağrı 😥 çok korkuyorum sancımı diye öyle düzenli gelen bişey değil ara ara adet ağrısı giibi..
Reshaa Elifinzeytini ben 31haftalık gebeyim bende yok canım arada bebek oraya eliyle vurursa ağrıtıyor
Oznurboluzun Elifinzeytini bizde kızımla 32 haftaligiz 2 gün önce adet ağrısı ve bel ağrısı oldu hafiften sonra geçti şimdilik bir şeyimiz yok hayırlısı ile atlatırız inşallah bu günlerimizde ♥️🌸
Brlgry Elifinzeytini Benim çatı ağrım var 30 haftalığım bacak aram kasıklarım ağrıyor doktorum normal diyor bebek makat geliş bununda etkisi var mı bilmiyorum 🤷♀️
Kubraygt Elifinzeytini canım bende 32 haftalığım git bence doktora bendede iki gün böyle devam etti gittim nst de sancı çıktı erken doğum olabilir ve bunun için ciğer geliştirici vuruldum bugün bu haftalarda sıkça doktor kontrolünde olmak iyi oluyo
Hulyaaaaa75 Elifinzeytini aynı ben bence korkma canm cnkü öyle bısey olsa niye aynı sey olsun hepmixde heralde yavas yavas baslıgo sancılar ben çarsamba gnu doktora gtcem yazarm doktora sorunca ne dediğini
Elifinzeytini Bende gidixem doktora ama bebeğim çok yukarda midemin altında hemen alt tarafım bomboş doğumla alakalı değil bence diye düşünüyorum