Ne yazık ki benim sürecim pozitif değil o zaman neden yazıyorsun diyenler olacak yazıyorum çünkü bu dünyada benim gibiler de var. 39+2 ne sancı vardı ne açılma ama berbat bir alerji ( gebelik alerjisi) Pupp diye geçiyor ve önce göbekte başladı sonra bütün vücudumu kapladı.. aşırı kaşıntı yüzünden acil sezeryana alındım neyse korkuyla karışık duygularla girdim ameliyathane aynı flim gibi beni uyusturdular o kadar zordu ki kestiklerini resmen hissettim dikme kısmı çok zordu canım acıyordu. Oğlumu gördüm ama daha sedyeden inmeden sancılarım başladı vücudum doğum yaptığımı anlamamış bana doğum sancıları gönderdi yerleri tırlamadım resmen bana bir günde tam 6 tane ağır Ağrı kesiciler verdiler faydasız ilk yürüyüş coook zor altıma yaptım tutamadım öyle zor ki .. kısa anlatıyorum. Sonra alerji geçer sandım ve bütün vücudumu ertesi gün hızla kapladı acılarımı unuttum kaşıntıya geçtim birinci haftadayım hayatımın ennnnnnn zor günlerini yaşıyorum.. resmen doğum değil belaydı başıma. Vücudumu görseniz daha 26 yaşındayım ödünüz kopar her tarafım sıcak su dökülmüş haşlanmış gibi azalma yok .. nolur bana dua edin inşallah sizde benim gibi olmazsınız