Tuba00 Birannee1 henüz doğum etmedim ama kontrollere oraya gidiyorum Doktorumdan çok memnunum orda doğum edicem hayırlısıyla ☺️
pera_ Birannee1 Yahya hoca iyi ama asla randevu yakalayamıyorum nasıl olacak bilmiyorum o yüzden en iyisi özel 😑
1melek-annesi Birannee1 bölge hastanesi değilde eğitim ve araştırma Hastanesinde Mehmet guzelgul var sezeryan oldum gayet ilgili gayet iyi bir doktor
Tuba00 Kubare134 Erhan bey doktorum randevu çok bulunmuyor Erhan beye diğer doktorlarda da Yahya bey var o da çok iyi
Kubare134 Tuba00 ben o doktora gitmiştim evet biraz pimpirikli olduğum için beni psikoloğa yönlendirdi 😂😂 .. Kardeşim hastanede çalışıyor randevu bulunur her türlü 🤍
Birannee1 Tuba00 benimde Erhan bey doğumda odalar tek kişilik olmuyor diye istemiyorum ama bilmiyorum yaaa ozellerde çok pahalı
Tuba00 Kubare134 yaaa 😀çok sıkıntı olmadığı sürece panik yapmayan bi Doktor benim ikiz olduğu halde çok olumlu sürekli yürüyüş seyahat serbest diyor her seferinde
Kubare134 Tuba00 😂😂😂 ya ben hastaneye gidince elim ayağım titriyor gayri ihtiyari 😂😂 ne oluyor sana böyle dedi bizimkiler orda doktor bunu psikoloğa götürün dedi😂
Miniminik1 Ben doğuma gitmedim ama perinatoloğa orada gidiyordum çok iyiydi. Normal kadın doğuma geçicem artık bende orada doğum yapmayı düşünüyorum.
Miniminik1 Kubare134 evet bende çok memnun kaldım ama çok az kişi biliyor sanırım onu. Pek adını duymamıştım özele gitmeden denemek için gittim. İyi ki gitmişim.
Tuba00 Birannee1 evet özeller çok pahalı 15 bin civarı duyduğum kadar araştırma hastanesinde tanıdığınız var ise tek oda belki ayarlanabiliyor
Kubare134 Birannee1 siz kaçıncı haftadasınız? Uçakla belli bi haftadan sonra seyahat edilemiyor o yüzden işimizi garantiye alalım dedik.. Burda kimsem yok
Birannee1 Kubare134 36+3 şuan .35 den sonra uçağa binilmiyor diye biliyorum bende burada yalnızım Allah’tan annem geldi yanıma 😅 çok sıcak ama burası doğumdan sonra hemen kacicam memlekete gelmeyin bence çooookkkk sıcak 😅