Kubrademirli Aleynacamoglu ben de 28+1 oldum bugün 🌸 ilk muayenelerde tahmini 4 Ekim diyordu sonra Eylül sonu da olabilir dedi sanırım 38 veya 40 haftadan hesaplıyorlar bende çok anlamıyorum o hesabı ☺️
Edolili Pakizee tam kaç haftalık oluyorsunuz 31 Temmuz’da bende bugün tam 36+0 acaba ne zaman gün verir diye merak ediyorum
Minis122 MerveMelek 24 temmuz bizimde sezeryan gunumuz ama 17 temmuz kontrolde dpktorumla konusucam agrilarim.cok fazla o zamanda olabilir
Zeynep-ece _brcu88_ bizede normal doğum olursa 22 Eylül görünüyor ama ben sezeryanla istediğim için tam tarih belli değil heralde Eylül ikinci haftası olur sanırım ya bilemedim
Aleynacamoglu Kubrademirli Aynen canım bende fazla anlamıyorum ama değişiklik oluyor illaki illa tarihinde gelcek diye bişeyde yok normal doğum olcaksa zaten hiç bilinmiyo gibi bişey inşallah normal doğum nasip olursa normal istiyorum 🤲🏼💙🥰
Kubrademirli Aleynacamoglu inşallah sağlıkla tam zamanında kucağımıza alırız bebişlerimizi canım 🥰 evet ya bende normal istiyorum şuanlık öyle görünüyor da son haftalar ne olacak bakalım ☺️