Hs4523 Ya kendime inanamıyorum son 1 buçuk ayda 6 kilo aldım 70 kiloyla hamile kaldım şuan 76 yım boyumda 175 😟 25+3 üm çok hızlı kilo aldım ve bu beni çok mutsuz ediyor son aylar napıcam bilmiyorum sizde durumlar nasıl?
Esn Hs4523 26 haftadayız 53le hamile kaldım şuan 59 um çok takmamak lazım sonuçta gebelik bu illaki veririz doğumdan sonra
Eliiii Berilikom bende 12 kilo canım olaun bapalımm yedik aldık veririz 😂😂 27+4 üm bende 60 la hamile kaldım 72 oldum 😂😂😂
ATC Hs4523 almadım mı kız 9 kilo aldım o bile çok 😒 gebelik şekeri çıktı hemde şu an diyetteyim 🤦🏻♀️
CansuCaTurkmen 27.haftaya selamı 15 kiloyla verdik 🤰🏻👼🏻 Yiyorsak sebebi var çokta şaaapmamak lazım 🤪😂😂
GamzeTopluKk Hs4523 28 haftanın içindeyim 10 gün önce izne geldim ,gelmeden 3,5 kilo almıştım şimdi ne durumdayim bilmiyorum 😂 72,5 ile hamile kaldım ben
CansuCaTurkmen Hs4523 yani sağlıklı şeylerle beslendikten sonra çokta dert etmemek lazım sizi kilonuz zorlamıyorsa görünüşe aldanmayın. Gerçekten doğumdan sonra kısa sürede verilecek kilolar bunlar çoğu şişkinlik oluyor zaten. Bende 56 ile hamile kaldım 71 oldum hamileliğin tadını çıkarıyorum tombik tombik 😂😂
Cigdem61 Hs4523 27. Haftamdayım. İlk 3 ayda 3 kilo vermiştim 3 kilo geri aldım başladığım kilodayım. Ama diyet yapıyorum diyetisyen kontrolünde.