Nurays95 Ae3800 yok silmedim canım ara sıra girip bakıyorum. İyiyim çok şükür. Hamilelik nasıl gidiyor 🙂 halini hatrini sormak istedim
Ae3800 Nurays95 çok teşekkür ederim düşünmen yeter ❤️ iyi gidiyor çok şükür sen nasılsın biraz toparladın mı
Nurays95 Ae3800 toparladım çok şükür bazen ağlama krizlerim oluyor ama bunada şükür. Bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Rabbimin imtihanı. Ayın 22sine randevu aldım. Tıbbi genetik bölümünden gidip anlaticam durumumu. İnşallah detaylı incelenir
Ae3800 Nurays95 benimde öyle olmuştu söylemiş miydim hatırlamıyorum ama 13.haftada kürtaj oldum 2 ay sonra falan kimyasal gebelik geçirmiştim genelde böyle oluyor heralde rahmin kendini toparlaması için 3-4 ay gerekliymiş
Nurays95 Ae3800 bilmiyorum canım artık rabbimin imtihanı diyorum. Şimdi nasıl gidiyor cinsiyeti belli olmustur🙂
Ae3800 Nurays95 iyi gidiyor çok şükür benimki hep korkuyla geçti halada öyle geçiyor kızım olacak inşallah 🙏🏻
Nurays95 Ae3800 ay maşallah 🥰 sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kimyasaldan sonra ne kadar süre sonra hamile kalmıştın canim
Ae3800 Darısı bir an önce sana olsun inşallah ama 3-4 ay bekle ben öyle yapmıştım rahim duvarının kalınlaşması gerekiyormuş
Ae3800 Nurays95 4-4 buçuk ay sonra canım kimyasaldan sonra doktor biraz bekle rahim duvarı kürtajdan dolayı incelirmiş kalınlaşsın bebek tutunsun demişti
Nurays95 Ae3800 hayırlısı canım. Rabbim mükâfatını hem bu dünyada hem de ahirette versin inşallah. Evlatla imtihan olmak zormuş. Rabbim bidaha aynı acıları yaşatmasın
2prensesannesiiii Tugcekmr şişkinlik var ama regl gecikmesinde olan şişkinlik 7 haftalığız bizde kızımla çok zorlanıyorum enerji kalmıyor bütün gün uyumak istiyorum küçük hanımla 🥲