Caglaaats Tugcekmr 9+2 yim sağ böbreğimde ağrım var bazen geceleri uyutmuyor bugün doktora görüneceğim onun dışında yüzün güzelleşti diye iltifatlar alıyorum mide bulantım 0 masallah diyelim 😍🥰
123bebek-21 haticebusraa çok üzülüyorum ve korkuyorum bebeğe bişey olucak diye çünkü sadece meyve yiyorum 😢
haticebusraa 123bebek-21 sizinki neredeyse 7 haftalık olacak benim son adet tarihim 31 mayıs bu hafta 6. Haftaya girdim. Bu arada bebek beslenmez diye sakın korkmayın şu an kandan besleniyo sadece iştahınız da açılır ilerleyen zamanlarda
Emotion123456 123bebek-21 aynızyızzzz sizinle benim de 26 Mayıs geçen hafta doktora gittim alttan keseyi gördü yaklaşık bir aylık diyelim dedi 15 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı
123bebek-21 haticebusraa ama benim sanırım geç döllenmiş çünkü daha yeni 6 ya girdim bende yani doktor öyle diyor bilmiyorum siz bebeği gördünüz mü keseyi gördük biz ama bebeği görmedik alttan muayene edince gördü
haticebusraa 123bebek-21 benim üstten de alttan da keaeyi gördü geçen hafta ama bebeği göremedi yarın kontrole gidicem kalp atışını duymak için bakalım :)
123bebek-21 Emotion123456 biz 6 ya girdik Allah’a çok şükür evet alttan beneği gördük bizde hatta beneğin kalp atışı var ama şimdi dinlemeyelim dedi 🥹
Ades5454 Tugcekmr bende 10. Hafta hamişim ve aşırı bir uyku hali var karsık ağrım da oluyor yine ee halsiz olsak da güzel haller bunlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
snyulk Emotion123456 dinletmek için bir daha çağırmadı 1 ay sonra gel dedi kontrol için . Geçen perşembe gittim ilk muayeneye o gün kalp atıyordu gösterdi
123bebek-21 Deletedmom_78 pazartesi günü alttan muayene oldum bebeği gördük hatta kalp atışı bile var dedi maşallah çok şükür çok bekledim kızlar 🥹❤️