Kbra_9 asel_asl genelde kalp atışı başladığında bulantı başlar derler tabi herkeste böyle olucak diye bişey yok benim 6. Haftaya girdiğimde başlamıştı 6+5 te de kalp atışı duymuştuk canım
Mmnj asel_asl ben şu anda 16+6 haftalıgıZ 4ay boyunca 1 defa istifra etmisimdir ve çok sevmedim birşey olmadığı sürece midem bulanmazdı normel galiba
Hdeniz61 asel_asl doktorum bebeğin kalbi atmaya başladığında bulantılar başlıyor demişti. benim 7 haffalıkken başladı bulantılarım. Şu an 15 haftalığım hala devam ediyor 🤮
Dskshsjjs asel_asl normal cnm ben 12 haftaya kadar mide bulantısı nedır bılmezdım iki gündür herseyden tiksindim rahat ol herkeste Farklı
Miamor0121 asel_asl haftalık Haftadan başladı 3 aylık neredeyse halada devam ediyor malesef bulantın yoksa sevinmelisin bu şekilde hiç bişey yenmiyor ve hiç rahat değil 😴
hopefortomorrows asel_asl tam böyle düşündüğüm bir günün ardından başlamıştı bulantılar. 16.haftadayım bitti sayılır artık. Bazı gebeler hiç bulantı yaşamaz. Bulantı ve sağlıklı gebelik arasında doğrudan bir ilişki yok. Umarım bulantısız geçirirsiniz hamileliğinizi ☺️
Lavinya16 asel_asl ben de tüp bebekle hamileyim, 7. Haftada başladı ve başlayana kadar sizin gibi k.bakmayın bir b*kmuş gibi heves ettim, 15 hafta bitmek üzere hala hergün kusuyorum 6kg verdim ve düzgün beslenemiyorum. Kesinlikle güzelini kolayını isteyin
Minnakmmm123 asel_asl 9 haftalıkken tam anlamıyla başlayıp hastanelik olmuştum hatta hiç bitmeyecek gibiydi o zamanlar ama çok şükür geçiyor 😊
11-02- asel_asl daha erken bence kişiden kişiye de değişir tabi benim 6+5 de başladı 7 ve 8. Hafta araları aşırı yoğundu şuan biraz daha rahatım 9+5 olduk
Feyza1402 asel_asl 7.haftada başladı 15. Haftadayım hala devam ediyor. Bir an önce geçmesini bekliyorum :(
Curlymom25 asel_asl ben hamile kalmayı çok istiyordum çevremde herkes hamile kaldı benden sonra evlenen hatta çocuğu ufak olup ikinciye hamile kalanlar bile oldu içten içe aşırı üzülüyordum bir gün hamile tanıdık geldi dedi kusuyorum zor falan o gidince ağladım dedim allahım nolur bana bir evlat ver ben kusmaya razıyım kusmak nedir ki bir ay sonra hamile kaldım 38 haftalık oldum doğum yapacam hâlâ kusuyorum ilk zamanlar bayılacak kadar çok kusuyorum kilo verdim yemek yiyemedim öok ağır yaşadım bence kusmaya özenmeyin istemeyin de 😅
Altiindilek_ Tugbazdmr aynen benimde 8. Haftada başladı şuan 26+6 yüz hala bazen kusuyorum çok kötü bişey
gulcinbalci asel_asl 14. Haftamda başladı 23 gibi falan anca kesildi. Şimdi de mide yanması başladı 32. Haftamdayım
Hllsrl asel_asl hiç bir zaman başlamadı.. üstelik koku hassasiyeti olan biriyimdir midem hiç bulanmadı (: