Biranneikibebek_ FatmaE ben henüz gitmedim en son kese ve kalp atışına gittim bu ikinci benim çok sık gitmeyi düşünmüyorum ayın 21’inde giderim inşaAllah siz gittiniz mi size bir tahminde bulundu mu
FatmaE Biranneikibebek_ Evet bana erkeğe benziyor ama kordon da olabilir dedi kızlarda da böyle gösteriyor dedi ayın 20’sinde de ben gidicem inşallah ❤️
Tenzil mybaby4 erkek bebeklerin kıza dönmesi çok mümkün değilmiş ama kız görüp erkek bebek genital bölge tam oluşmadığından değişme ihtimali daha yüksek mis yani bana göre sana o şekilde erkek dendiyse erkeketir 😊
FatmaE Biranneikibebek_ yani zaten kesin olmayan cümlelerle tahmini söyledi kordon da olabilir dedi bekliyoruz bakalım 🙏🌸
mybaby4 Tenzil inşallah erkektir kuzum 😄♥️ ama pipi ve kordon karisabiliuormus ya. Dr bakinca bu kordon değil kordon daha yukarida durur diye de bir yorum yaptı
Tenzil mybaby4 işte aslında karışması çok mümkün değil çünkü o esnada doppler yapması lazım ve ikisini ayıran da o doppler. Instagram da takip ettiğim Dr Murat boz var o açık açık diyor aslında kariştirmak imkansız diye
Mrsd cennetomrum kahve için geçen gün bi doktor paylaşöıştı çocuk çok hareketleniyormuş. Bugün kontrole gidicem inşallah görürüz bizde 🙈
minikmucizeemaak Aynur-Eziz Bence beklemesin. 13+6 da kıza benzetildi. 15+0 da oğlum olacağını öğrendim💙